10.8 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

Saaremaa naiskond võitis esiliigas pronksi

Saaremaa võrkpallinaiskond võitis eile õhtul Tallinna Spartat nende kodusaalis 3:0 (29:27, 25:23, 25:20) ja võitis Eesti naiste esiliiga meistrivõistlustel pronksmedali.

Kui nädalapäevad tagasi võitis Saaremaa kodus Spartat kindlalt 3:0 (13, 20, 18), siis võis arvata, et Tallinnas tuleb raskem mäng. Nii oligi.

“Algus läks meil natuke käest ära ja jäime 0:7 taha,“ rääkis eile õhtul Meie Maale Saaremaa naiskonna libero Cristin Lepp.

„Kuid võtsime järele ja viigistasime juba seisul 10:10, kuid siis lasime vastased jälle ette. Eks see mäng käiski esimeses geimis üles-alla mõlemal poolel, kuid suutsime tasavägise lõpu siiski enda kasuks kallutada – 29:27,“ rääkis Lepp.

„Teises geimis juhtisime juba 21:9, kuid lasime vist jala sirgeks ja Sparta tuli ohtlikult järele. Mängisime hästi blokis ja kaitses ning võitsime lõpuks 25:23 selle geimi. Kolmandas läksime põhiliselt tugeva servi pealt ise 9:0 juhtima, kuid Sparta tuli järele, samas mitte väga ohtlikult. Tablool olid seisud 12:9, 19:15 ja lõpuks võit meile 25:20,“ andis Lepp geimides toimunust lühikese ülevaate.

„Sparta võitles lõpuni ja annan neile selle eest au. Samas suutsid nad üksnes servijoonel meiega võrdselt mängida, kuid ülejäänud mänguelementides edestasime oma tänast vastast, isegi pallingu vastuvõtus,“ võttis õnnelik Cristin Lepp mängu kokku. Gerli Gull tõi naiskonna parimana 16 punkti, Janne Järvalt lisas 13 ja Maria Varik 8 silma.

„Hooaja alguses oli meie eesmärgiks medal ja selle me saavutasime, vaatamata sellele, et esiliiga oli tänavu väga ühtlane,“ ütles Meie Maale naiskonna liider ja sidemängija Kristi Põld.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised