18 C
Kuressaare
Esmaspäev, 8. august 2022

Renee Maripuu: hindan toetust kõrgelt

Nädal tagasi tunnustati Kuressaare bussijaamas noortevaldkonna parimaid. Kategoorias Aasta Noor Tegija anti välja kolm tunnustust: Renee Maripuu – tõeline Saaremaa gümnaasiumi noorte hing; 24aastane Reinu Ratsatalu treener Mari-Ann Udeküll; ning Kõiguste 2021 festivali peamine eestvedaja Rait Kangur.

„Ma ei ole kunagi midagi teinud mingi tunnustuse nimel, aga antud üritusele kutse saamine oli igati meeldiv üllatus, Aasta Noore tiitli saamisest veel rääkimata,” ütles Renee Maripuu. „Tunnustus näitab seda, et teen midagi õiges suunas ning annab kindlasti indu ja motivatsiooni edasi uute tegemiste poole pürgida. Olen muidugi südamest tänulik ja hindan väga, et osutusin tiitli saajaks, aga ülimalt kõrgelt hindan ka mind ümbritsevaid inimesi, kes igapäevaselt toetavad just seda, mida otsustan teha. Tänu nendele olen just see, kes olen,” lausus Maripuu.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised