19.1 C
Kuressaare
Esmaspäev, 8. august 2022

JUHTKIRI – Noorpurjetajate toetus

Orissaare purjekool vajab rahalist abi, et lapsed ja noored saaksid ühe oma lemmikharrastuse – purjetamisega edasi tegeleda. Noortele peab andma võimaluse proovida, sest ainult nii saab teada, kas nende hulgas on mõni andekas purjetaja ja kes teab võibolla ka olümpiavõitja.

Heast tahtest ja vanemate toetusest paraku ei piisa. Vanemad tahavad oma lastele parimat ning pakkuda neile võimalust purjekoolis osalemiseks. Ent see ei pea käima ka ainult vanemate kulul. Imelik, et vallal ei ole eraldada isegi mitte 2500 eurot, et purjekool saaks purjekooli inventari hoida aastaringselt kindlas kohas. Tegemist ei ole ju mingisuguse mõttetu projektiga, vaid investeeringuga tulevikku ehk lastesse. Ilmselgelt lähevad treenerid sinna, kus on kindel palk, sest ainult tehtavatest annetustest purjekool end ära ei elata, rääkimata investeerimisest.

14. aprill 2022

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised