10.8 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

Viikingid kaotasid Tammekale 0:1

Tartu JK Tammeka alistas Premium liiga kuuendas voorus Tartu Sepa jalgpallikeskuse kunstmuruväljakul FC Kuressaare tulemusega 1:0.

Viikingid olid eelneva kolme kohtumisega löönud kaheksa väravat ja teeninud seitse punkti, ent üleeile jäädi Tartus kuivale. Tammeka oli saanud eelnevalt kaks kaotust järjest, kuid alustas sel korral tugevamalt ja haaras Sander Kapperi 16. minuti väravast 1:0 eduseisu.
Juhtvärava järel said külalised paremini mängu sisse, ent lõpuks jäi nende rünnak ümaraks. Kohtumise vältel ei sundinud kumbki vastase väravavahti eriliste tõrjeteni.

Juba enne normaalaja täitumist läks Kuressaare standardolukordade puhul rünnakule ka puurilukk Kristen Lapa, kuid temagi ei suutnud mängu muutust tuua. Liigatabelis on mõlemad võistkonnad nüüd seitsme punkti peal.

Saarlastel mõned väravavõimalused siiski olid. 42. minutil saatis Oliver Rass Sten Reinkorti eeltöö järel terava palli värava ette, kus see viimasel hetkel Otto-Robert Lipu nina alt nurgalöögiks klaariti. 45. minutil pääses Mattias Männilaan kastist Lipu eeltöö järel löögile, aga tehniliselt keeruline otse õhust ühepuutelöök läks üle jala.

Kuressaare pani Tammeka väravavahi esmakordselt proovile alles 61. minutil, kui Lipp pääses audisisseviske järel kastijoonelt löögile ning Carl Kaiser Kiidjärv pidi palli nurgalöögiks tõrjuma.

Kuressaare üks parimaid võimalusi avanes 77. minutil, kui pall jõudis värava ees Rauno Tutkini, kuid ta ei suutnud meestesummas korralikku lööki sooritada. Tõsise surve said saarlased peale päris lõpuminutitel, kuid hoolimata ärevatest pallipõrgetest ei saanud nad palli raamide vahele, kirjutab soccernet.ee

„Teadsime, et tuleb võitluslik mäng. Kaitses üks pooleksimus ja kohe karistati ära. Mängupilt oli selline, et oleks võib-olla üks mõnus 0:0 viik võinud siit tulla, aga Tammeka oli tublim,“ rääkis Laht lõpuvile järel soccernet.ee-le.

„Alustasime teistmoodi kui muidu ja ei saanud rünnakut jooksma. Lõpus oli teada, et hakkavad aega viivitama ja läheb närviliseks. Täna lõpuks ei saanudki rünnakut käima,“ lisas Laht.

FC Kuressaare mängis alljärgnevas koosseisus: Kristen Lapa, Sander Alex Liit, Markus Allast, Moorits Veering, Mattias Männilaan, Rauno Tutk, Silver Alex Kelder, Oliver Rass, Sander Laht, Otto-Robert Lipp, Sten Reinkort.

Varus: Magnus Karofeld, Joonas Soomre, Tristan Toomas Teeväli, Kristjan Kurim, Sten-Egert Paap.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised