10.8 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

Tagavere tüdrukud tutvusid Metsküla seltsiga

Möödunud laupäeval külastasid Tagavere Optimistide seltsi liikmed Metsküla Küla seltsi.
„Ega meil muidu pole palju seltse külas käinud, varasemalt on olnud Võhma seltsi omad külas ja meie neil ka,“ ütles Metsküla külavanem Mati Maripuu, lisades, et nüüd on neil plaanis Tagavere seltsiga rohkem suhtlema hakata. „Kenad ergud daamed..Kaua sa ikka omanuhti oled, peab ikka teistega ka lävima,“ tunnistas Maripuu, mööndes, et see hoiab nende seltsi ka siis rohkem tegevuses. “Üks aitab ühte, teine teist ja nii see käib,“ muheles ta.

Tagavere Optimistide seltsi juhatuse liige Riina Salu ütles, et nad olid mõelnud, et tahaks näha, kuidas teised seltsimajad tegutsevad ja sellepärast teekond Metskülla ette võeti. Nii mõnigi neist ei olnud seal varasemalt käinud.

Metskülas ootas neid ees suurepärane, soe ja armas vastuvõtt. Metsküla külaseltsi esimees Andres Põdra tutvustas ja näitas Metskülas tehtut. „See maja on seal nii ilusti korda tehtud ja seal on nii tegusad inimesed,“ kiitis Salu, imestades, kuidas üks selts on kõike seda suutnud. Tagavere tüdrukud said oma tegemistesse sealt väga palju uut innustust. Igaühel tekkis oma nägemus ja uued mõtted, mida enda kandis ellu viia. „Hästi positiivsed inimesed ja me kutsume nad varsti ka endale külla. Peame ainult välja mõtlema, mida erilist neile pakkuda. Sest neil oli tohutu pagas, mida nad meile kaasa andsid.“

Tagavere Optimistide selts on tegutsemas aastast 2005.

Lähiüritustest on plaanis Tagavere seltsil vabariigi aastapäeval heisata pidulikult lipp, kindlasti on tulemas jaanipäev ja kohvikutepäev. „Me tunneme puudust kergliiklusteest, aga ilmselt, kui ise kirvest ja saagi kätte ei võta, siis seda ei saa ka,“ naeris Salu.
Ivika Laanet-Nuut

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised