10.8 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

Elektrienergia hinna mõjud kommunaalteenustele

Teadmine, et valitsus hüvitab eratarbijale hüppeliselt kerkinud elektrihinna käesoleva aasta 31. märtsini, laseb muidugi kergemalt hingata. Samas pole hinnatõusust pääsu mis tahes valdkonnas, muu hulgas on oodata ka kõrgemaid kommunaalmakseid.

4 KOMMENTAARID

guest
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
4 months ago

𝐄𝐢 𝐭𝐚𝐬𝐮 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐡𝐢𝐧𝐧𝐚𝐬 𝐚𝐢𝐧𝐮𝐥𝐭 𝐭𝐨𝐚𝐬𝐨𝐨𝐣𝐚 𝐣𝐚 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢 𝐞𝐧𝐝𝐚 𝐤𝐮𝐥𝐮 𝐧ä𝐡𝐚. 𝐌𝐢𝐬 𝐡𝐚𝐤𝐤𝐚𝐛 𝐬𝐚𝐚𝐦𝐚 𝐭𝐨𝐢𝐝𝐮𝐤𝐚𝐮𝐩𝐚𝐝𝐞𝐠𝐚, 𝐭𝐚𝐫𝐛𝐞𝐞𝐬𝐞𝐦𝐞𝐭𝐞𝐠𝐚, 𝐭𝐞𝐞𝐧𝐮𝐬𝐭𝐞𝐠𝐚… 𝐊𝐮𝐢 𝐯𝐚𝐫𝐚𝐬𝐞𝐦𝐚𝐥𝐭 𝐤𝐮𝐥𝐮𝐭𝐚𝐬 𝐤𝐞𝐞𝐠𝐢 𝐩𝐨𝐞𝐬 𝟓𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐭 𝐭𝐨𝐢𝐝𝐮𝐤𝐨𝐫𝐯𝐢𝐥𝐞, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐩𝐞𝐚𝐭𝐬𝐞𝐥𝐭 𝐨𝐧 𝐬𝐞𝐞 𝟕𝟎-𝟖𝟎… 𝐤𝐞𝐬 𝐭𝐞𝐚𝐛 𝐞𝐡𝐤 𝐢𝐬𝐞𝐠𝐢 𝐞𝐧𝐚𝐦. 𝐒𝐞𝐞 𝐨𝐧 𝐬𝐞𝐞 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐥𝐢𝐤 𝐦𝐮𝐫𝐞𝐤𝐨𝐡𝐭. 𝐒𝐞𝐞 𝐭𝐨𝐨𝐝𝐚𝐛 𝐚𝐠𝐚 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐚𝐥𝐬𝐞𝐭 𝐢𝐧𝐟𝐥𝐚𝐭𝐬𝐢𝐨𝐨𝐧𝐢 𝐣𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐞𝐞𝐬𝐭 𝐬𝐚𝐚𝐦𝐞 𝐞𝐞𝐥𝐤õ𝐢𝐠𝐞 𝐭ä𝐧𝐮𝐥𝐢𝐤𝐮𝐝 𝐨𝐥𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚𝐯𝐚𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐢𝐥𝐞, 𝐤𝐞𝐬 𝐢𝐬𝐞𝐠𝐢 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐚𝐤𝐫𝐢𝐢𝐬𝐢 𝐚𝐥𝐠𝐮𝐬𝐞𝐬 𝐚𝐫𝐮 𝐞𝐢 𝐬𝐚𝐚𝐧𝐮𝐝, 𝐞𝐭 𝐦𝐢𝐝𝐚𝐠𝐢 𝐯𝐚𝐥𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐨𝐥𝐞𝐤𝐬 (𝐨𝐥𝐠𝐮𝐠𝐢, 𝐞𝐭 𝐦õ𝐧𝐞𝐝 𝐯ä𝐠𝐞𝐯𝐚𝐝 𝐨𝐫𝐚𝐯𝐚𝐝 𝐧𝐚𝐠𝐮 𝐋𝐢𝐠𝐢 𝐣𝐚 𝐀𝐭𝐨𝐧𝐞𝐧 𝐞𝐢 𝐬𝐚𝐚 𝐬𝐞𝐝𝐚 𝐬𝐞𝐧𝐢𝐧𝐢 𝐚𝐫𝐮𝐠𝐢). 𝐊𝐚𝐣𝐚 𝐡𝐚𝐤𝐤𝐚𝐛 𝐧üü𝐝 𝐦𝐨𝐤𝐚 𝐨𝐭𝐬𝐚𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐞𝐦𝐢 𝐭𝐮𝐧𝐧𝐢𝐬𝐭𝐚𝐦𝐚 𝐣𝐚 𝐨𝐧 𝐢𝐬𝐞𝐠𝐢 𝐧õ𝐮𝐬 𝐤𝐚𝐡𝐞 𝐬õ𝐫𝐦𝐞𝐠𝐚 𝐫𝐚𝐡𝐚 𝐭𝐚𝐫𝐛𝐢𝐣𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐭𝐚𝐠𝐚𝐬𝐢 𝐚𝐧𝐝𝐦𝐚, 𝐦𝐢𝐬 𝐬𝐞𝐬𝐭 𝐞𝐭 𝐤ü𝐦𝐧𝐞𝐭𝐞 𝐩𝐢𝐡𝐤𝐮𝐝𝐞𝐠𝐚 𝐬𝐞𝐚𝐥𝐭 𝐣𝐮𝐛𝐚 𝐯õ𝐞𝐭𝐮𝐝 𝐨𝐧. 𝐕𝐚𝐥𝐢𝐭𝐬𝐮𝐬𝐫𝐞𝐟𝐨𝐫𝐦𝐢 𝐯𝐚𝐣𝐚𝐛 𝐦𝐞𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐛𝐚𝐫𝐢𝐢𝐤 𝐣𝐚 𝐯õ𝐢𝐦𝐚𝐥𝐢𝐤𝐮𝐥𝐭 𝐤𝐢𝐢𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢.

Mauno Toivisto
Mauno Toivisto
4 months ago
Vasta  Vahur

Loll jutt kohe suhu tagasi!

Andu
Andu
3 months ago
Vasta  Vahur

Vahur, Vahur, sitakahur,
miks küll oled sa nii pahur?

Volt
Volt
4 months ago

Õnneks töötab kunagises Kuressaare linnas sooja ja elektri koostootmisjaam mis lahendab kohaliku elektriprobleemi

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised