10.8 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

JUHTKIRI – Palju õnne Tõllule!

Vähe on vist neid saarlasi, kes mandril käies poleks üle Suure väina sõitnud parvlaevaga Tõll. Sinist värvi aluse saabumine Kuivastu või Virtsu sadamasse on avanud meile tee sõita mandrile külla või tööle ja tulla tagasi koju.

Maailma ajaloo mõistes on viis aastat viiv. Ühele parvlaevale, kes saarte elanikke ja nende külalisi teenindanud, on see kindlasti tähtpäev, mis väärib märkimist. Üldjoontes on ju reisijad jäänud sõidu kvaliteediga rahule, kuid see ei tähenda, et ei saaks paremini. Kindlasti on sellised plaanid ka operaatoril TS Laevadel.

Nii saame üheskoos soovida õnne ja jätkuvat sitkust reisijate teenindamisel, olgu väljas maruilm või lõõskav päike. Saaremaal või Muhus toimuvate suurürituste ajal loodame me, et täiskäik on alati sees, järjekorrad on väikesed ja ülesõit ohutu.

Parvlaeva liiklus on saarlastele eluliin ja selle elus hoidmisel on Tõllul koos Piretiga hindamatu ülesanne. Nii soovime, et kui täituvad kümme aastat ja maakerale on uued ringid peale tehtud, siis on Tõll sama värske ja sama suures tööhoos kui täna.

24. jaanuar 2022

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised