10.8 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

Solistica X tulemine

Eesti noorte lauljate konkursi Solistica aeg on jälle käes. Seekord juba kümnes kord. Loodetavasti leiab järjest rohkem inimesi võimaluse seda suurepärast muusikaelamust kaema minna. Seekord on kolm võistluskontserti toodud kesklinna Thule Kotta. Kui leidub veel mõni kahtleja, et kas noorte laulukonkurss suudab midagi pakkuda, siis on aeg see müüt murda – kvaliteetses keskkonnas uute talentide avastamine võib olla unustamatu kogemus! Siin on aga need Saaremaaga seotud noored, kellele järgmisel nädalavahetusel konkursil kaasa elada.

1 kommentaar

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Piret
Piret
4 months ago

Edu noortele lauljatele, kõik algab teist endast, uskuge endasse ja mitte miski pole võimatu. Juhendajatele suur kiitus ja tänu!

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised