10.8 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

JUHTKIRI – Lubadus antud

Seda, miks taristuehituse- ja hooldusega tegelev firma Verston endisele riigi aktsiaseltsile Eesti Teed kuulunud kinnistu ja teedevalitsuse hoonetekompleksi Kuressaares maha müüb, selgitas ettevõtte juhatuse liige igale linlasele arusaadavalt: Kuressaare on väga ilus linn ja praegune asukoht keset elurajooni ei ole enam piirkonna keskusele sobilik koht.

Ja see on ju tore! Muidugi eeldusel, et uus omanik nimetatud asjaolust lähtudes kinnistut arendama asub: lammutab ajale jalgu jäänud ja amortiseerunud tööstushooned ja rajab sinna kas elumajad või mõne kultuuriasutuse.

Tore on ka see, et ettevõte otsib keskusele ja masinapargile uut krunti linna lähistel tööstusele sobivamas piirkonnas, et luua sinna kaasaegsemaid töötingimusi, mis aitavad teha targemaid ning keskkonnatundlikemaid valikuid.

Ehkki veel ei ole teada, millal ja kuhu Verston tulevikus kolib, on lubadus, et keskus oma toimimist täies mahus jätkab, antud. Igatahes loodame, et Saaremaa teed hooldamata ei jää ka siis, kui ettevõte endale sobivat krunti ei leiagi.

21. jaanuar 2022

Eelmine artikkelMeie Maa 21. jaanuar 2022
Järgmine artikkelSolistica X tulemine

2 KOMMENTAARID

guest
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
4 months ago

𝐉𝐚𝐥𝐠𝐮 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐢𝐭𝐭𝐞 𝐦𝐢𝐝𝐚𝐠𝐢 𝐦𝐮𝐮𝐝 𝐣ää𝐧𝐮𝐝 𝐤𝐮𝐢 𝐢𝐥𝐦𝐬𝐞𝐥𝐭 𝐞𝐭𝐭𝐞𝐯õ𝐭𝐭𝐞 𝐫𝐚𝐡𝐚𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐬, 𝐦𝐢𝐝𝐚 𝐧𝐚𝐝 𝐡𝐨𝐨𝐧𝐞𝐭𝐞 𝐦üü𝐠𝐢𝐠𝐚 𝐭𝐮𝐫𝐠𝐮𝐭𝐚𝐝𝐚 ü𝐫𝐢𝐭𝐚𝐯𝐚𝐝. 𝐈𝐠𝐚𝐬𝐮𝐠𝐮𝐧𝐞 𝐦𝐮𝐮 𝐣𝐮𝐭𝐭 𝐨𝐧 𝐚𝐢𝐧𝐮𝐥𝐭 𝐬𝐮𝐮𝐬𝐨𝐨𝐣𝐚𝐤𝐬.

Riksu Liisa
Riksu Liisa
4 months ago
Vasta  Vahur

Ää sa kua lädise sii niipailu midad!

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised