10.8 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

Pääste korrapidajad jäävad Saaremaal koduvalvesse

Lääne päästekeskuse juhi Heiki Soodla sõnul muudetakse märtsis Saaremaa päästepiirkonna korrapidamisgrupi töökorraldust nii, et operatiivkorrapidajad hakkavad sündmustele reageerima koduvalvepõhiselt.

1 kommentaar

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Jukkum
Jukkum
4 months ago

Ühesõnaga, kui pääste on koduvalves…., siis hakkab olema nii, et mehed on kodus, küll valveolekus, aga kui tuleb väljakutse, siis mehed kodust peavad kõigepealt võtma suuna oma komandopunkti, kus on ju päästetehnika! Ja alles siis toimub sõit väljakutsele….
See tähendab aga, et aega kulub oluliselt rohkem, et jõuda sündmuskphale, sest ega kõik ela päästepunkti kõrval ju!

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised