10.8 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

SK Anto jäi seekord võiduta

Läinud laupäeval toimus Kuressaare spordikeskuse suures saalis Eesti lauatennise võistkondlike meistrivõistluste kolmas etapp. Tegemist oli Saaremaa mõistes lauatennise suurüritusega, sest nii esimese kui teise liiga peale kokku oli saalis korraga 16 võistkonda (kokku üle 50 mängija).

Paraku jäi teises liigas võistlev Saaremaa võistkond Kuressaare SK Anto seekord võiduta. „Saime sel etapil mängida üksnes osalise koosseisuga, lisaks Janek Saarele mängisid Kuressaare SK Anto eest veel Alari Saar ja Heiki Sullakatko,“ ütles eile Meie Maale SK Anto rivistusse kuuluv Taivo Esko.

Tulemusi: Kuressaare SK Anto – Võru LTS 2:4 (võitis Janek Saar ja paarismängus koos poja Alari Saarega), Kuressaare SK Anto – Suure-Jaani Lehola 2005 1:4 (võitis Janek Saar), Kuressaare SK Anto –LTK Kalev/XO 1:4 (võitis Alari Saar), Kuressaare SK Anto – LTK Kalev II/Levercode 1:4 (võitis Janek Saar).

Kokku on kavas neli etappi ja kolme etapi järel on Kuressaare SK Anto kogunud 11 võitu, mis paigutab nad hetkel kaheksandale tabelireale.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised