9.8 C
Kuressaare
Pühapäev, 22. mai 2022

Leedo müüs saladuslikult Hiina puitmajatehase

Puitmaju tootev Saare Erek on müünud oma jõulise kasvuga alustanud Hiina tütarfirma, kirjutab Äripäev.

8 KOMMENTAARID

guest
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Liisa Libeeriast
Liisa Libeeriast
4 months ago

Kui äri ikka ei edene ja elektriarvad vajavad maksmist ning kõhtki nõuab oma osa – siis tulebki see mitterentaabel ettevõte ära müüa.

Grigori Andrejevitš Krivonossov
Grigori Andrejevitš Krivonossov
4 months ago

Aastad pole vennad ning jäädavalt on möödas ajad kui sai lusikaga kaaviari suust sisse aetud, rasvaseid angerjaid mugitud ning suutäied konjakiga alla loputatud. Nüüd on ajad teised, nälg näpistab ning arutute prassingute aeg on läbi. Nüüd on nii, et lisaks omaenda kõhukese täitmise pärast muretsemisel tuleb toita veel ka suures ning mõttetus akvaariumis elavate kalakeste kõhutäite pärast.

Tagasihoidlik küsimus
Tagasihoidlik küsimus
4 months ago

Kas keegi teab kedagi, kes on seda tehast näinud?

präänik
präänik
4 months ago

UFO-d kindlasti on.

juks
juks
4 months ago

Salaja, mustalt ja räpaselt on see tegelane aastakümneid igasuguseid ärisid ajanud, vaevalt seal midagi muutub.

Punny Winn
Punny Winn
4 months ago

Nii nagu ajab veri rähnipoja puu otsa, nii tõmbab ka kommunisti kommunisti poole. Häda on vaid selles, et lõpuks tõmbab uks kommunist või nendest koosnev jõuk teise kommunisti p.erse ikka lohku. Olgu need siis Hiina, Vene või koguni mõne Ladina-Ameerika kommunistid, sulid ja susserdajad on nad kõik.

sm. A
sm. A
4 months ago

Äi maaptee mette midad. Annerjid oo maa ikka tahtand ning taha ikka niid koa. Möne puuda pista ikke pintsli, natuse kena viina koa otsa ning siis litsidesse! Ning sooja jääma maa pea niid ikkagid omale soama, söuke asi oo kaa aetud, äga maa muidu nendele lipsuga pugejatele äi maksa.

juks
juks
4 months ago

Selle ereki ainuke tegevus on nüüd puitkilpide tootmine. Kunagised Saaremaa REVi tootmishooned, mehhanismid ja seadmed, mis saiaraha eest ärastati seisavad kasutult ning lagunevad ja roostetavad! Kui see ei ole kuritegevus, siis mis see on?

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised