9.8 C
Kuressaare
Pühapäev, 22. mai 2022

JUHTKIRI – Pane õlg alla!

Ajal, kui koroona on jälle peale tungimas ja haigestumus suureneb, tuleb tegutseda ja panustada. Saare maakonnas on vaktsineerimiskuur lõpetatud 20 891 inimesel, ehk vaktsineeritud on 67,6% elanikkonnast. Sellega jääme me maha Hiiu-, Jõgeva-, Järva-, Tartu- ja Viljandimaast.

Mõeldes oma lähedastele, sõpradele ja sugulastele peame panustama veelgi aktiivsemalt. Vaktsiine jagub ja kõik on oodatud. Kõhkluste ja kahtluste korral rääkige oma perearstidega ja usaldage teadust.

Kaks pikka aastat on COVID-19 meie elu seganud, meid on piirangud ära tüüdanud ja nüüd tegutseme ühiselt selles suunas, et elu taas võimalikult kiirelt normaalsetele rööbastele suunata. Tahame Saaremaal, Muhus ja Ruhnus elada ilma hirmuta ja vabalt. Siin aga ei piisa sellest, kui panustab osa kogukonnast, õla peavad panema alla kõik. Võtame ennast kokku ja teeme ära!

17. jaanuar 2022

1 kommentaar

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
seeme
seeme
4 months ago

keskenduge riskigrupile! läbipõdenud ja lapsed ei vaja vaxiini!

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised