19.1 C
Kuressaare
Esmaspäev, 8. august 2022

Kolm aastaringset eesmärki – uni, sammud ja pulss

Aastavahetust ei seostata mitte ainult lärmakate pidudega, vaid ka uueks aastaks püstitatud eesmärkidega, millest üks levinumaid on tervislikuma eluviisi poole püüdlemine.
Uusaastalubaduste andmine on suurepärane idee, kuid sageli on püstitatud eesmärgid liiga keerulised või raskesti mõõdetavad ning seetõttu kipumegi aja möödudes nendest lubadustest loobuma. „On kolm eesmärki, mille poole saame julgesti aastaringselt püüelda ning mille jälgimisele aitavad kaasa meie igapäevased nutividinad: nendeks on uni, sammud ja pulss, mis tunduvad esialgu lihtsad, kuid omavad meie igapäevaelus tegelikult suurt rolli,” selgitab tehnoloogiaekspert ja Huawei koolitusjuht Jekaterina Mishina ning jagab kolm nippi.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised