18 C
Kuressaare
Esmaspäev, 8. august 2022

Jää- ja lumekahjud autodel

Tänavusel lumerohkel talvel on tihti ette tulnud juhtumeid, kus hooldamata katustelt langev jää ja lumi vigastab maja ette pargitud autot. Ainuüksi ERGO kindlustus on sel talvel selliseid kahjusid hüvitanud 50 000 euro ulatuses. Kuidas ennast ja oma vara lumekahjude eest kaitsta ning kes hüvitab kahjud?

1 kommentaar

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
6 months ago

𝐒𝐮𝐮𝐫𝐞𝐦𝐚𝐭 𝐤𝐚𝐡𝐣𝐮 𝐤𝐮𝐢 𝐤𝐮𝐬𝐚𝐠𝐢𝐥𝐭 𝐤𝐮𝐤𝐤𝐮𝐯 𝐥𝐮𝐦𝐢 𝐭𝐞𝐤𝐢𝐭𝐚𝐛 𝐢𝐤𝐤𝐚 𝐦𝐞𝐢𝐞 𝐡𝐚𝐥𝐯𝐚𝐬𝐭𝐢 𝐡𝐨𝐨𝐥𝐝𝐚𝐭𝐮𝐝 𝐭𝐞𝐞𝐝𝐞𝐯õ𝐫𝐠𝐮𝐬𝐭𝐢𝐤. 𝐕õ𝐢 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐭𝐢𝐡𝐭𝐢 𝐤𝐚 𝐡𝐨𝐨𝐥𝐝𝐚𝐦𝐚𝐭𝐚. 𝐒𝐞𝐥𝐥𝐢𝐬𝐞 𝐥𝐨𝐥𝐥𝐢 𝐬𝐮𝐡𝐭𝐮𝐦𝐢𝐬𝐞𝐠𝐚, 𝐞𝐭 𝐞𝐧𝐧𝐞 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐝 𝐯ä𝐥𝐣𝐚 𝐞𝐢 𝐥ä𝐡𝐞, 𝐤𝐮𝐢 𝐬𝐚𝐝𝐮 𝐥õ𝐩𝐩𝐞𝐧𝐮𝐝, 𝐨𝐧𝐠𝐢 𝐦𝐞𝐢𝐞 𝐭𝐞𝐞𝐝 𝐭𝐢𝐡𝐭𝐢 𝐤𝐚𝐭𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐨𝐟𝐬𝐞𝐬 𝐬𝐞𝐢𝐬𝐮𝐬. 𝐋𝐮𝐦𝐢 𝐬õ𝐢𝐝𝐞𝐭𝐚𝐤𝐬𝐞 𝐭𝐞𝐞 𝐬𝐢𝐬𝐬𝐞 𝐤𝐢𝐧𝐧𝐢 𝐣𝐚 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐭𝐞𝐤𝐢𝐯𝐚𝐝 𝐨𝐨𝐭𝐚𝐦𝐚𝐭𝐮𝐝 𝐥öö𝐤𝐚𝐮𝐠𝐮𝐝 𝐧𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐣ää𝐤𝐚𝐦𝐚𝐤𝐚𝐭𝐞 𝐤𝐞𝐬𝐤𝐞𝐥. 𝐕𝐚𝐥𝐥𝐚𝐯𝐢𝐥𝐞𝐭𝐬𝐮𝐬 𝐦𝐮𝐢𝐝𝐮𝐠𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐞𝐦𝐢 𝐞𝐢 𝐧ä𝐞, 𝐚𝐧𝐧𝐚𝐛 𝐡𝐨𝐨𝐥𝐝𝐮𝐬𝐭öö𝐝𝐞𝐤𝐬 𝐫𝐨𝐡𝐤𝐞𝐦 𝐫𝐚𝐡𝐚 𝐚𝐠𝐚 𝐤𝐮𝐡𝐮 𝐬𝐞𝐞 𝐥ä𝐡𝐞𝐛? 𝐄𝐭 𝐭öö𝐝 𝐨𝐨𝐭𝐚𝐯𝐚𝐝 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐦𝐞𝐡𝐞𝐝 𝐬𝐚𝐚𝐤𝐬𝐢𝐝 𝐨𝐨𝐭𝐞𝐬𝐚𝐚𝐥𝐢𝐬 𝐫𝐚𝐝𝐢𝐤𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐭𝐭𝐢 𝐣𝐮𝐮𝐫𝐝𝐞 𝐤𝐞𝐞𝐫𝐚𝐭𝐚 𝐣𝐚 𝐞𝐡𝐤 𝐢𝐬𝐞𝐠𝐢 𝐦õ𝐧𝐞 𝐮𝐝𝐮𝐩𝐞𝐞𝐧𝐞 𝐤𝐨𝐡𝐯𝐢𝐦𝐚𝐬𝐢𝐧𝐚 𝐬𝐢𝐧𝐧𝐚 𝐩𝐚𝐧𝐧𝐚?

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised