19.1 C
Kuressaare
Esmaspäev, 8. august 2022

Tänavaküsitlus elektriarvete teemal

Meie Maa viis esmaspäeval Kuressaares läbi tänavaküsitluse, et teada saada,
kuidas saarlased suhtuvad jaanuaris nendeni jõudnud elektriarvetesse.

8 KOMMENTAARID

guest
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
electro
electro
6 months ago

minu memmel oli koik ok

Jyrgen Higi
Jyrgen Higi
6 months ago

Elektriarvetega ei ole probleemi. Kui ainult neist satikatest pükstes lahti saaks.

Vahur
Vahur
6 months ago

𝐏𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐞𝐦𝐞 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢 𝐧𝐞𝐢𝐥, 𝐤𝐞𝐥 𝐩𝐮𝐮𝐝𝐮𝐛 𝐤𝐨𝐝𝐮𝐬 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐤ü𝐭𝐞 𝐯õ𝐢 -𝐛𝐨𝐢𝐥𝐞𝐫. 𝐏𝐞𝐥𝐠𝐚𝐥𝐭 𝐥𝐚𝐦𝐩𝐢𝐝𝐞 𝐩õ𝐥𝐞𝐭𝐚𝐦𝐢𝐬𝐞, 𝐩𝐞𝐬𝐮 𝐩𝐞𝐬𝐞𝐦𝐢𝐬𝐞 𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐞𝐞𝐤𝐚𝐧𝐧𝐮 𝐤𝐞𝐞𝐭𝐦𝐢𝐬𝐞𝐠𝐚 𝐞𝐢 𝐬𝐚𝐚𝐯𝐮𝐭𝐚 𝐡𝐢𝐢𝐝𝐚𝐫𝐯𝐞𝐢𝐝. 𝐌𝐚 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞 𝐬𝐢𝐢𝐚𝐧𝐢 𝐚𝐫𝐮 𝐬𝐚𝐚𝐧𝐮𝐝 𝐧𝐞𝐧𝐝𝐞𝐬𝐭 𝐨𝐦𝐚𝐦𝐨𝐨𝐝𝐢 𝐛ö𝐫𝐬𝐢𝐬𝐩𝐞𝐭𝐬𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐝𝐞𝐬𝐭, 𝐤𝐞𝐬 𝐨𝐨𝐭𝐚𝐯𝐚𝐝 𝐨𝐦𝐚 𝐤𝐨𝐡𝐯𝐢 𝐣𝐨𝐨𝐦𝐢𝐬𝐞𝐠𝐚 𝐬𝐨𝐨𝐝𝐬𝐚𝐦𝐚𝐭 𝐭𝐮𝐧𝐝𝐢. 𝐏𝐚𝐥𝐣𝐮 𝐬𝐞𝐞 𝐤𝐨𝐡𝐯𝐢𝐦𝐚𝐬𝐢𝐧 𝐧𝐞𝐢𝐥 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐥𝐮 𝐯õ𝐭𝐚𝐛?

Jaaa
Jaaa
6 months ago

Paras mugavatele elukatele, makse edasi! Elan ka maal , kulutan nagu vaja, elektriarve ei ole kunagi üle kümne euro!

Vahur
Vahur
6 months ago
Vasta  Jaaa

𝐄𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐫𝐚𝐝𝐢𝐚𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐯õ𝐢 𝐛𝐨𝐢𝐥𝐞𝐫 𝐨𝐧 𝐭ä𝐧𝐚𝐩ä𝐞𝐯𝐚𝐥 𝐬𝐢𝐧𝐮 𝐦õ𝐢𝐬𝐭𝐞𝐬 𝐦𝐮𝐠𝐚𝐯𝐮𝐬 𝐯õ𝐢? 𝐓𝐮𝐥𝐞 𝐭𝐚𝐞𝐯𝐚𝐬 𝐚𝐩𝐩𝐢! 𝐋𝐨𝐥𝐥𝐢𝐦𝐚𝐭 𝐯õ𝐫𝐝𝐥𝐮𝐬𝐭 𝐚𝐧𝐧𝐚𝐛 𝐭𝐮𝐮𝐚. 𝐔𝐮𝐞𝐝 𝐦𝐚𝐣𝐚𝐝 𝐞𝐡𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚𝐤𝐬𝐞𝐠𝐢 𝐦𝐚𝐚𝐬𝐨𝐨𝐣𝐮𝐬𝐩𝐮𝐦𝐩𝐚𝐝𝐞 𝐯õ𝐢 𝐦𝐮𝐮𝐝𝐞 𝐭𝐚𝐨𝐥𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐤ü𝐭𝐭𝐞𝐤𝐞𝐡𝐚𝐝𝐞𝐠𝐚. 𝐒𝐞𝐞, 𝐞𝐭 𝐬𝐚 𝐨𝐦𝐚 𝐩𝐞𝐚𝐠𝐢 𝐤𝐚𝐭𝐮𝐬𝐞𝐠𝐚 𝐩ä𝐡𝐞 𝐤𝐮𝐤𝐤𝐮𝐯𝐚𝐬 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐬 𝐚𝐢𝐝𝐚𝐡𝐨𝐨𝐧𝐞𝐬 𝐩𝐢𝐨𝐧𝐞𝐞𝐫𝐩𝐥𝐢𝐢𝐭𝐢 𝐤ü𝐭𝐚𝐝, 𝐧ä𝐢𝐭𝐚 𝐚𝐢𝐧𝐮𝐥𝐭 𝐬𝐢𝐧𝐮 𝐧õ𝐫𝐤𝐮𝐬𝐭 𝐨𝐦𝐚 𝟏𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐬𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐚𝐫𝐯𝐞𝐠𝐚. :))

Sass
Sass
6 months ago
Vasta  Vahur

Miks ta peaks nõrk olema, katsu ka säästlikult majandada ja vaata et su kipsmaja pähe ei kukuks!

Vahur
Vahur
6 months ago
Vasta  Vahur

𝐍õ𝐫𝐤 𝐨𝐧 𝐭𝐚 𝐬𝐞𝐞𝐩ä𝐫𝐚𝐬𝐭, 𝐞𝐭 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐤ü𝐭𝐭𝐞𝐠𝐚 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞𝐬𝐞𝐝 𝐤𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐢𝐯𝐚𝐝 𝐨𝐦𝐚 𝐞𝐥𝐮 𝐢𝐬𝐞, 𝐚𝐡𝐣𝐮𝐤ü𝐭𝐭𝐞𝐠𝐚 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐞 𝐢𝐬𝐭𝐮𝐛 𝐤𝐨𝐝𝐮𝐬 𝐣𝐚 𝐯𝐚𝐥𝐯𝐚𝐛 𝐚𝐡𝐣𝐮. 𝐊𝐮𝐦𝐛 𝐬𝐞𝐞 𝐧üü𝐝 𝐤𝐚𝐨𝐭𝐚𝐣𝐚 𝐨𝐧 𝐬𝐢𝐢𝐬? Ü𝐫𝐢𝐭𝐚𝐛 𝐞𝐧𝐝 𝐯õ𝐢𝐭𝐣𝐚𝐤𝐬 𝐭𝐞𝐡𝐚 𝐚𝐧𝐭𝐮𝐝 𝐨𝐥𝐮𝐤𝐨𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐚𝐠𝐚 𝐢𝐬𝐞 𝐞𝐥𝐚𝐛 𝐨𝐦𝐚 𝐞𝐥𝐮𝐬𝐭𝐢𝐢𝐥𝐢𝐠𝐚 𝐤𝐢𝐯𝐢𝐚𝐣𝐚𝐬. 𝐌𝐚 𝐩𝐚𝐢𝐠𝐚𝐥𝐝𝐚𝐬𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐛𝐚 𝐚𝐚𝐬𝐭𝐚𝐢𝐝 𝐭𝐚𝐠𝐚𝐬𝐢 𝐨𝐦𝐚 𝐦𝐚𝐣𝐣𝐚 𝐦𝐚𝐚𝐬𝐨𝐨𝐣𝐮𝐬𝐩𝐮𝐦𝐛𝐚. 𝐀𝐡𝐣𝐮𝐤ü𝐭𝐞 𝐨𝐧 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐬, 𝐤𝐚𝐦𝐢𝐧 𝐣𝐚 𝐩𝐥𝐢𝐢𝐭 𝐤𝐚. 𝐊ü𝐭𝐚𝐧 𝐯𝐚𝐬𝐭𝐚𝐯𝐚𝐥𝐭 𝐯𝐚𝐣𝐚𝐝𝐮𝐬𝐞𝐥𝐞 𝐚𝐠𝐚 𝐞𝐧𝐚𝐦 𝐞𝐢 𝐩𝐞𝐚 𝐦𝐚 𝐤𝐨𝐝𝐮𝐬 𝐬𝐞𝐞𝐩ä𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐩𝐚𝐬𝐬𝐢𝐦𝐚, 𝐞𝐭 𝐭𝐮𝐥𝐝 𝐚𝐥𝐥𝐚 𝐭𝐞𝐡𝐚.
𝐌𝐢𝐝𝐚 𝐭ä𝐡𝐞𝐧𝐝𝐚𝐛 𝐬ää𝐬𝐭𝐥𝐢𝐤 𝐦𝐚𝐣𝐚𝐧𝐝𝐚𝐦𝐢𝐧𝐞? 𝐊𝐚𝐬 𝐬𝐨𝐨𝐣𝐮𝐬𝐩𝐮𝐦𝐛𝐚𝐝 𝐭𝐮𝐥𝐞𝐛 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐤𝐢𝐧𝐧𝐢 𝐩𝐚𝐧𝐧𝐚? 𝐊ü𝐥𝐦𝐚𝐬 𝐢𝐬𝐭𝐮𝐝𝐚? 𝐀𝐢𝐧𝐮ü𝐤𝐬𝐢 𝐬𝐞𝐞𝐩ä𝐫𝐚𝐬𝐭, 𝐞𝐭 𝐦𝐞𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐭𝐬𝐮𝐬 𝐨𝐧 𝐬𝐮𝐮𝐭𝐧𝐮𝐝 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐚𝐬𝐭 𝐥𝐮𝐤𝐬𝐮𝐬𝐤𝐚𝐮𝐛𝐚 𝐭𝐞𝐡𝐚. 𝐕ä𝐠𝐚 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐚𝐥𝐧𝐞 𝐣𝐮𝐭𝐭. 𝐕õ𝐢 𝐥ä𝐡𝐞𝐤𝐬 𝐭𝐚𝐠𝐚𝐬𝐢 𝐚𝐡𝐣𝐮𝐤ü𝐭𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐚𝐥𝐞? 𝐉ä𝐥𝐥𝐞 𝐦𝐢𝐥𝐥𝐞𝐩ä𝐫𝐚𝐬𝐭? 𝐌𝐢𝐝𝐚 𝐬𝐚 𝐬ää𝐬𝐭𝐚𝐝. 𝐄𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐤ü𝐭𝐭𝐞𝐠𝐚 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞𝐬𝐞𝐝 𝐞𝐢 𝐬𝐚𝐚 𝐦𝐢𝐝𝐚𝐠𝐢 𝐬ää𝐬𝐭𝐚, 𝐬𝐚𝐚𝐯𝐚𝐝 𝐯𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐦𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐯𝐢𝐬𝐞 𝐨𝐡𝐯𝐞𝐫𝐝𝐚𝐝𝐚 𝐤ü𝐥𝐦𝐚𝐬 𝐢𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐬. 𝐏𝐚𝐥𝐣𝐮𝐝𝐞𝐬 𝐮𝐮𝐭𝐞𝐬 𝐦𝐚𝐣𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐩𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢 𝐞𝐧𝐚𝐦 𝐤𝐨𝐫𝐬𝐭𝐧𝐚𝐢𝐝 𝐞𝐡𝐤 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐩𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢 𝐚𝐥𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐢𝐯𝐬𝐞𝐭 𝐤ü𝐭𝐞𝐭 𝐩𝐞𝐚𝐥𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐥𝐞. 𝐌𝐢𝐝𝐚 𝐧𝐞𝐦𝐚𝐝 𝐬ää𝐬𝐭𝐚𝐯𝐚𝐝?

to Jaaa
to Jaaa
6 months ago
Vasta  Jaaa

Sina oled siis ikka täitsa lambapea ja lollim veel kui Gotlandi käi.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised