19.1 C
Kuressaare
Esmaspäev, 8. august 2022

Laimjalas pidasid väärikad uusaastapidu

Möödunud laupäeval said Laimjala rahvamajas kokku Laimjala, Orissaare ja Pöide kandi eakad, et üheskoos uuele aastale hoog sisse lükata.

Pidulistel lahutasid meelt Karja näiteringi noored näitlejad, Orissaare Muusikakooli noored solistid ning igavesti noor Merle Lilje. Üllatusesinejana võttis sõna Saaremaa abivallavanem Maire Käärid.

Muusikakooli õpilased Melissa Rei, Kaisa Trull, Lagle Levit ja Iris Sepping koos õpetaja Anne Kannu ja Kairit Levitiga said võimaluse üle pika aja astuda päris publiku ette päris kontserdiga. „See oli ütlemata hea tunne, sest koolis õpitakse uute teadmiste saamisele lisaks ka ennast publiku ees väljendama ja esinemistel on oluline osa õppeprotsessis,“ ütles Anne Kann oma sotsiaalmeedia postituses. Kava koosnes soololaulu, klaveripalade ja ansambli numbritest. „Täname väga Inga Randa, kes meid Laimjala rahvamajja eakate peole esinema kutsus. Inga kutsele on alati rõõm vastata, ta võtab oma külalisi vastu väga sooja tähelepanuga, iga esineja tunneb end oodatult ning hoitult,“ kinnitas Kann.

Orissaares elav Marie Pavlova ütles, et oi, pidu oli vägev. „Need väärikad peaksid küll peoga kõik väga rahul olema,“ ütles Marie, lisades, et päevas oli nii meeldivaid üllatusi, laulu ja tantsu nii et põrand raksus. „Olid maitsvad toidud ja kõik kena. Tänud tegijatele,“ kiitis Pavlova. Pöide kandis elav Aili Juhkam oli samuti peoga väga rahul. “Tantsisime, lõbus oli ja esinejad olid kõik tublid. Uskumatu, kui ilusasti muusikakooli lapsed laulsid. See oli võrratu. Ja muidugi Lilje,“ ei olnud Juhkam kiitusega kitsi. Juhkami sõnul oli eriti hubane see, et pidu toimus väikeses rahvamajas. „See lõi kuidagi meeleolu, hubane ja soe, kõik oli kuidagi kompaktselt koos ning südamesse jäi soe ja helge tunne,“ kinnitas Juhkam. Tema sõnul on praegune aeg ikka selline, kus enam üks piirkond üksinda enam pidu ei tee, vaid erinevad regioonid võiksid ja saavad koos olla. „Nii et meil oli väga tore ja tundsime ennast väga hästi. Aitäh korraldajatele,“ lisas ta. Veeve Nõu Laimjala kandist nentis samuti, et esinejaid oli ka mitmelt poolt, lastelt lõbus näidend ja Orissaare muusikakooli suurepärased solistid. „Sai kaasa laulda ja tantsu lüüa. Muidugi sai kõhu täis, aitäh Liivile, kes valmistas prae ja maitsva koogi. See kõik kokku oligi üks meeldiv päev,“ kinnitas Veeve Nõu.

Peo peakorraldaja oli Laimjala rahvamaja juhataja Inga Rand. Abilisteks Laimjala rahvamaja perenaine Jane Saartok, Tornimäe rahvamaja juhataja Krista Riik ja helimees Igor Raadel.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised