12 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

Vaktsineerimast keeldunud politseinikud kaotavad töö

Kuressaare politseijaoskonna kolm politseinikku ei ole end seni koroonaviiruse vastu vaktsineerinud, mistõttu neid ähvardab töökaotus.

17 KOMMENTAARID

guest
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
joodik Jorma
joodik Jorma
4 months ago

Neid ongi liiga palju ja koondamine või ametist vabastamine igati õigustatud.

Roheline
Roheline
4 months ago

See inimeste tervise rikkumine tuleks ära keelata, kas tõesti pole maailmas teadlast, kes julgeks õelda ausalt-kuningas on alasti! See pole ju toimiv vaktsiin, nii palju tüsistusi, surmasid ja pole ju veel teada mida need nn. vaktsiinid aastate möödudes inimesele halba teevad. Pigem tõesti lasta endale Egiptusest viiruste ja parasiiditõrje rohtu Ivermektiini tuua. Selle ravimi loonud teadlased said Nobeli preemia ja kõrvaltoimed pea olematud. Aga riigitruud tohtrid liigitavad need inimesed lammasteks, ühe saarelt pärit tohtri facebooki kontol nägin . Aga staartohter Joller oli oma isiklike laste vaktsineerimise ajal ikka kõvasti närvis.

Vahur
Vahur
4 months ago
Vasta  Roheline

𝐉𝐚 𝐦𝐢𝐬 𝐚𝐥𝐮𝐬 𝐨𝐧 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐥𝐚𝐦𝐞𝐦𝐚𝐚𝐥𝐚𝐬𝐭𝐞𝐥 𝐮𝐬𝐚𝐥𝐝𝐚𝐝𝐚 𝐧𝐞𝐢𝐝 𝐭𝐞𝐚𝐝𝐥𝐚𝐬𝐞𝐢𝐝, 𝐤𝐞𝐬 𝐤𝐮𝐧𝐚𝐠𝐢 𝐈𝐯𝐞𝐫𝐦𝐞𝐤𝐭𝐢𝐢𝐧𝐢 “𝐯ä𝐥𝐣𝐚 𝐦õ𝐭𝐥𝐞𝐬𝐢𝐝”? 𝐊𝐚𝐬 𝐈𝐯𝐞𝐫𝐦𝐞𝐤𝐭𝐢𝐢𝐧𝐢𝐥 𝐩𝐨𝐥𝐞 𝐤õ𝐫𝐯𝐚𝐥𝐭𝐨𝐢𝐦𝐞𝐢𝐝 𝐬𝐡 𝐬𝐮𝐫𝐦𝐚𝐣𝐮𝐡𝐭𝐮𝐦𝐞𝐢𝐝? 𝐊𝐚𝐬 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐭𝐞𝐚𝐝𝐥𝐚𝐬𝐞𝐝, 𝐚𝐫𝐬𝐭𝐢𝐝, 𝐦𝐞𝐞𝐝𝐢𝐤𝐮𝐝 𝐤𝐞𝐬 𝐈𝐯𝐞𝐫𝐦𝐞𝐤𝐭𝐢𝐢𝐧𝐢 “𝐯ä𝐥𝐣𝐚 𝐦õ𝐭𝐥𝐞𝐬𝐢𝐝” 𝐨𝐥𝐢𝐝 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐤𝐮𝐢𝐝𝐚𝐠𝐢 𝐞𝐭𝐞𝐦𝐚𝐝 𝐤𝐮𝐢 𝐧𝐞𝐞𝐝, 𝐤𝐞𝐬 𝐯𝐚𝐤𝐭𝐬𝐢𝐢𝐧𝐢𝐝𝐞𝐠𝐚 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐝? 𝐌𝐢𝐧𝐮 𝐭𝐞𝐚𝐝𝐚 𝐨𝐧 𝐢𝐬𝐞𝐠𝐢 𝐭𝐚𝐯𝐚𝐥𝐢𝐬𝐞 𝐏𝐚𝐫𝐚𝐜𝐞𝐭𝐚𝐦𝐨𝐥𝐢𝐠𝐚 𝐭𝐨𝐢𝐦𝐮𝐧𝐮𝐝 𝐯ä𝐠𝐚 𝐩𝐚𝐣𝐮 𝐬𝐮𝐫𝐦𝐚𝐣𝐮𝐡𝐭𝐮𝐦𝐞𝐢𝐝. 𝐀𝐧𝐭𝐢𝐯𝐚𝐤𝐬𝐞𝐫𝐢𝐭𝐞 𝐣𝐮𝐭𝐮𝐬 𝐩𝐮𝐮𝐝𝐮𝐛 𝐭𝐢𝐡𝐭𝐢 𝐭ä𝐢𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐬𝐞𝐥𝐠𝐞 𝐢𝐯𝐚 𝐣𝐮𝐛𝐚. 𝐓𝐞 𝐞𝐢 𝐬𝐚𝐚 𝐢𝐬𝐞 𝐤𝐚 𝐚𝐫𝐮, 𝐦𝐢𝐝𝐚 𝐚𝐣𝐚𝐭𝐞 𝐤𝐮𝐢 𝐭𝐚𝐡𝐭𝐚 𝐤𝐚𝐤𝐬 𝐣𝐮𝐭𝐭𝐮 𝐨𝐦𝐚𝐯𝐚𝐡𝐞𝐥 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐞𝐤𝐬𝐭𝐢 𝐩𝐚𝐧𝐧𝐚.

Roheline
Roheline
4 months ago
Vasta  Vahur

Ma üldsegi ei propageeri Ivermektiini kasutamist covid 19 ravis, no pole mina asjatundja, aga ju ta ikka tõhus ravim on kui selle ravimi välja töötanud teadlased Nobeli preemia said. Seda olen lugenud, et kõrvaltoimed pea olematud. Selles on teil õigus, et paracetamol saadab igal aastal üksjagu inimesi igavikuriiki!

Vahur
Vahur
4 months ago
Vasta  Roheline

𝐌𝐚 𝐞𝐢 𝐭𝐞𝐚 𝐤𝐮𝐢𝐝𝐚𝐬 𝐬𝐢𝐧𝐚 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐬𝐢𝐢𝐧𝐢𝐥𝐬𝐞𝐥𝐭 𝐡𝐚𝐫𝐢𝐭𝐮𝐝 𝐨𝐥𝐞𝐝 𝐚𝐠𝐚 𝐦𝐢𝐧𝐮 𝐚𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐨𝐧 𝐢𝐤𝐤𝐚 𝐢𝐠𝐚 𝐚𝐬𝐣𝐚 𝐣𝐚𝐨𝐤𝐬 𝐨𝐦𝐚 𝐫𝐚𝐯𝐢𝐦. 𝐉𝐚 𝐯𝐚𝐞𝐯𝐚𝐥𝐭 𝐤𝐚 𝐬𝐞𝐞 𝐈𝐯𝐞𝐫𝐦𝐞𝐤𝐭𝐢𝐢𝐧 𝐦õ𝐧𝐢 𝐌𝐌𝐒-𝐢𝐭𝐚𝐨𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐢𝐦𝐞𝐫𝐚𝐯𝐢𝐦 𝐨𝐧, 𝐦𝐢𝐬 𝐤õ𝐢𝐠𝐞 𝐯𝐚𝐬𝐭𝐮 𝐫𝐚𝐯𝐢𝐦𝐚 𝐩𝐞𝐚𝐤𝐬.

𝐈𝐯𝐞𝐫𝐦𝐞𝐤𝐭𝐢𝐢𝐧 𝐨𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐬𝐢𝐢𝐭𝐢𝐝𝐞 𝐫𝐚𝐯𝐢𝐤𝐬 𝐦õ𝐞𝐥𝐝𝐮𝐝. 𝐒𝐞𝐝𝐚 𝐣𝐮𝐭𝐭𝐮 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞 𝐯ä𝐥𝐣𝐚 𝐦õ𝐞𝐥𝐧𝐮𝐝 𝐦𝐢𝐧𝐚 𝐯𝐚𝐢𝐝 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐬𝐚𝐦𝐚𝐝 𝐭𝐞𝐚𝐝𝐥𝐚𝐬𝐞𝐝, 𝐤𝐞𝐬 𝐤𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐫𝐚𝐯𝐢𝐦𝐢 𝐭𝐨𝐨𝐭𝐬𝐢𝐝. 𝐒𝐞𝐞𝐠𝐚 𝐫ää𝐤𝐢𝐝𝐚 𝐦𝐢𝐧𝐠𝐢𝐬𝐭 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐬𝐢𝐢𝐝𝐢𝐫𝐚𝐯𝐢𝐦𝐢𝐬𝐭 𝐤𝐮𝐢 𝐯𝐢𝐢𝐫𝐮𝐬𝐞 𝐫𝐚𝐯𝐢𝐦𝐢𝐬𝐭 𝐨𝐧 𝐦𝐢𝐧𝐮 𝐦𝐞𝐞𝐥𝐞𝐬𝐭 𝐭õ𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐣𝐚𝐛𝐮𝐫.

𝐍𝐨𝐛𝐞𝐥𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐞𝐦𝐢𝐚𝐢𝐝 𝐣𝐚𝐠𝐚𝐭𝐚𝐤𝐬𝐞 𝐩𝐚𝐥𝐣𝐮𝐝𝐞 𝐚𝐬𝐣𝐚𝐝𝐞 𝐞𝐞𝐬𝐭. 𝐊𝐚𝐬 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐤õ𝐢𝐤 𝐥𝐚𝐮𝐫𝐞𝐚𝐚𝐝𝐢𝐝 𝐯õ𝐢𝐯𝐚𝐝 𝐧üü𝐝 𝐤𝐨𝐫𝐨𝐨𝐧𝐚𝐭 𝐫𝐚𝐯𝐢𝐦𝐚 𝐚𝐬𝐮𝐝𝐚? 𝐈𝐯𝐞𝐫𝐦𝐞𝐤𝐭𝐢𝐢𝐧𝐢 𝐣𝐮𝐮𝐫𝐝𝐞 𝐭𝐚𝐠𝐚𝐬𝐢 𝐭𝐮𝐥𝐥𝐞𝐬 𝐨𝐧 𝐣𝐮 𝐭𝐞𝐚𝐝𝐚, 𝐞𝐭 𝐯𝐚𝐧𝐝𝐞𝐧õ𝐮𝐣𝐨𝐫𝐬𝐬𝐢𝐝𝐞 𝐯𝐚𝐡𝐞𝐥 𝐥𝐞𝐯𝐢𝐛 𝐢𝐠𝐚𝐬𝐮𝐠𝐮𝐧𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨 𝐤𝐮𝐥𝐮𝐭𝐮𝐥𝐞𝐧𝐚. 𝐍𝐢𝐢𝐤𝐮𝐢 𝐤𝐞𝐞𝐠𝐢 𝐦𝐢𝐧𝐠𝐢𝐭 𝐚𝐬𝐣𝐚 𝐦𝐚𝐢𝐧𝐢𝐛, 𝐨𝐧 𝐚𝐣𝐮𝐩𝐞𝐬𝐭𝐮𝐝 𝐬𝐞𝐥𝐭𝐬𝐤𝐨𝐧𝐝 𝐣𝐮𝐬𝐭𝐤𝐮𝐢 𝐡𝐚𝐧𝐞𝐫𝐞𝐚𝐬 𝐫𝐢𝐯𝐢𝐬 𝐬𝐞𝐝𝐚 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐭 𝐚𝐦𝐦𝐮𝐭𝐚𝐦𝐚. 𝐒𝐢𝐢𝐧 𝐭𝐮𝐥𝐞𝐛𝐤𝐢 𝐦ä𝐧𝐠𝐮 𝐬𝐞𝐞 𝐧𝐧 𝐢𝐦𝐞𝐫𝐚𝐯𝐢𝐦- 𝐤𝐞𝐞𝐠𝐢 𝐤𝐮𝐬𝐚𝐠𝐢𝐥 𝐦𝐚𝐢𝐧𝐢𝐬 𝐦𝐢𝐝𝐚𝐠𝐢 𝐣𝐚 𝐤𝐨𝐡𝐞 𝐨𝐧 𝐤𝐚𝐫𝐢 𝐥𝐨𝐥𝐥𝐞 𝐭𝐚𝐠𝐚 𝐬𝐞𝐝𝐚 𝐮𝐬𝐤𝐮𝐦𝐚𝐬.

Ü𝐥𝐞𝐦𝐚𝐚𝐢𝐥𝐦𝐬𝐞𝐥𝐭 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞 𝐣𝐮 𝐤𝐞𝐞𝐠𝐢 𝐬𝐞𝐝𝐚 𝐭õ𝐡𝐮𝐬𝐚𝐤𝐬 𝐫𝐚𝐯𝐢𝐦𝐢𝐤𝐬 𝐣𝐮𝐬𝐭 𝐤𝐨𝐫𝐨𝐨𝐧𝐚 𝐯𝐚𝐬𝐭𝐮 𝐭𝐮𝐧𝐧𝐢𝐬𝐭𝐚𝐭𝐮𝐝. 𝐏𝐞𝐚𝐤𝐬 𝐣𝐮 𝐩𝐞𝐚𝐬𝐭 𝐩õ𝐫𝐧𝐮𝐝 𝐨𝐥𝐞𝐦𝐚, 𝐤𝐮𝐢 𝐤𝐚 𝐦𝐞𝐢𝐞 𝐨𝐦𝐚 𝐄𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐬𝐢𝐢𝐧𝐢𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐦𝐢𝐧𝐠𝐢𝐭 𝐢𝐦𝐞𝐫𝐚𝐯𝐢𝐦𝐢𝐭 𝐬𝐚𝐥𝐠𝐚𝐦𝐚 𝐩𝐞𝐚𝐤𝐬 𝐤𝐮𝐢 𝐬𝐞𝐞 𝐤õ𝐢𝐤 𝐡ä𝐝𝐚𝐝 𝐣𝐚 𝐭õ𝐯𝐞𝐝, 𝐬𝐡 𝐤𝐨𝐫𝐨𝐨𝐧𝐚𝐯𝐢𝐢𝐫𝐮𝐬𝐞 ä𝐫𝐚 𝐯õ𝐭𝐚𝐯𝐚𝐝. 𝐓𝐚𝐬𝐮𝐛 𝐥𝐨𝐨𝐠𝐢𝐥𝐢𝐬𝐞𝐥𝐭 𝐦õ𝐞𝐥𝐝𝐚. 𝐌𝐞𝐢𝐞 𝐚𝐫𝐬𝐭𝐢𝐝 𝐣𝐚 ü𝐥𝐞ü𝐥𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐬𝐢𝐢𝐧𝐢𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐨𝐧 𝐤𝐮𝐫𝐧𝐚𝐭𝐮𝐝. 𝐌𝐢𝐝𝐚 𝐤õ𝐢𝐤𝐞 𝐚𝐧𝐧𝐚𝐤𝐬𝐢𝐝 𝐧𝐚𝐝 ü𝐡𝐞 𝐯ä𝐠𝐞𝐯𝐚 𝐢𝐦𝐞𝐫𝐚𝐯𝐢𝐦𝐢 𝐞𝐞𝐬𝐭, 𝐦𝐢𝐬 𝐤õ𝐢𝐤𝐢 𝐧𝐞𝐢𝐝 𝐩𝐢𝐧𝐠𝐞𝐢𝐝 𝐦𝐚𝐚𝐧𝐝𝐚𝐤𝐬.

Vaatleja
Vaatleja
4 months ago

Alusetu diskrimineerimine, sest viiruse leviku seisukohast pole vaktsineeritul ja mittevaktsineeritul mittemingisugust vahet.

Pärdik
Pärdik
4 months ago
Vasta  Vaatleja

Küll on aga vahe haiguse ravimisel, lamemaalasi satub haiglasse kordades rohkem!! See on asjatu kulu, mida saaks ära hoida vaktsiiniga!

Kris
Kris
4 months ago
Vasta  Pärdik

Arvad jah ? Kahjuks on tekkinud terve hulk inimesi kes ennem olid terved,aga peale vaktsiini on hakanud tervis jamama. Need inimesed kulutavad nüüd samuti haiglate uksi ja tänu neile on ravijärjekorrad pikemad. Paari aasta pärast on seis ilmselt veel hullem.. Kui arvad,et see ei koorma tervisesüsteemi ja arste oled ise lamemaalane!

Krisile
Krisile
4 months ago
Vasta  Kris

Ja kui paljude inimeste juhtumeid sa meditsiinilse dokumendiga siin praegu kinnitada suudad? Külajutud jäta külaplatsile! See kui mõni sinumoodi omale igasugu haiguseid peale süsti ette kujutama asub ei tähenda et ta ka tegelikult haiglaravi vajab. Psühhiaatrit ehk küll.

jõuluime
jõuluime
4 months ago

Vaada imet, va tuntud kommentaariumi risustajast tumekirja LibaVahur oo kua varjusurmast üles ärganud.

Hmm
Hmm
4 months ago
Vasta  jõuluime

Ja nagu näha, siis Sa pole bock’i rongilt veel maha astunud.

lolz
lolz
4 months ago
Vasta  Hmm

Emmil aastavahetus taas rikutud, tumetrüki Vahur on elus 😂😂😂😂

Kogula Sass
Kogula Sass
4 months ago
Vasta  lolz

Lollus ja selle külvajad on surematud, nii on ka selle tumekirja LibaVahuriga.

Sassile
Sassile
4 months ago

Pigem võtsid sa just selle sama ühe lausega oma kogu elu kokku.

to Sassile
to Sassile
4 months ago
Vasta  Sassile

Miks sa debiilik siin taas endast kirjutad?

Nöh
Nöh
4 months ago

Ka vene ajal oli palju asju “vabatahtlikult sunniviisiline. “

Prokurör
Prokurör
4 months ago

Ajad muutuvad kiiresti, ja vb olla, et need vallandajad lähevad varsti kohtu alla ebaseaduslike ja diskrimineerivate otsuste elluviimise eest, mis kahjustavad lisaks üksikisikutele ka Eesti riiki.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised