11.1 C
Kuressaare
Kolmapäev, 18. mai 2022

Saare Kaluri stipendiumi pälvis Karl Lember

AS Saare Kalur andis tänavuse saarlaste kõrghariduse omandamist toetava 1500 euro suuruse stipendiumi TalTechi elektroenergeetika ja mehhatroonika eriala kolmanda kursuse tudengile Karl Lemberile.

1 kommentaar

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
trackback
Saare Kaluri stipendiumi pälvis Karl Lember - SaareLaen
1 month ago

[…] Kas teadsid, et lisaks laenuteenustele on võimalik tublidel vähemalt teisel kursusel õppivatel reaalainete või majanduseriala üliõpilastel taotleda Saare Kaluri stipendiumit.Stipendiumi suurus on 1500 € ning 2021. a osutus valituks Karl Lember, kes õpib TalTechis kolmandal kursusel elektroenergeetika ja mehhatroonika erialal.Palju õnnestumisi edasisteks õpinguteks Karlile!Loe Meie Maa artiklist värske stipendiumisaaja emotsioonidest ja tutvu taotluse esitamise võimalustega meie kodulehel: https://saarelaen.ee/ettevottest/stipendium/https://meiemaa.ee/…/saare-kaluri-stipendiumi-palvis-karl-…/ […]

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised