12 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

Saaremaa Kunstiklubi avab sügisnäituse

Alates 11. detsembrist saab Kuressaare kultuurikeskuse vastselt remonditud saalis näha Saaremaa Kunstiklubi traditsioonilist sügisnäitust “Saaremaa – viikingiajast tänapäeva”. Nagu pealkirigi ütleb, tulevad esitlusele viikingiteemalised tööd, aga ka loodusvaated. Klubi üks vanimaid traditsioone ongi sügisnäitus, aastast 1978, millest sai ka alguse klubiline tegevus. Teine traditsioon, millest ei ole loobutud, on igasuvine maalilaager.

2021. aasta suvel käis Saaremaa Kunstiklubi huvi- ja maalireisil Tartus ja sibulateel- Peipsi ääres. Uue aasta alguses kogunetakse igaaastasele Hiina horoskoobist inspireeritud looma aasta vastuvõtupeole. Kõik saaremaise kunsti austajad on oodatud vaatama näitust Kuressaare kultuurikeskuse saali. Näituse avamine reedel, 10. detsembril kl 16. Näitus jääb avatuks kuni 31. jaanuarini.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised