19.5 C
Kuressaare
Teisipäev, 9. august 2022

Kärla piirkonna suurpered pidasid jõulupidu

Möödunud reede õhtul said Kärla rahvamajas kokku sealse piirkonna suurpered.
„Alati on olnud üks suur Saaremaa Lasterikaste Perede liidu jõulupidu, kuid seoses koroonaga teevad seekord piirkonnad ise eraldi,“ ütles Kärla peo üks korraldajaist, Liivia Nahkur. Teine peo eestvedaja oli Triin Aksalu.

Kokku oli tulnud 8 peret, 28 inimest. Meelelahutust pakkusid ja pidulikkust tõid õhtusse Kärla muusikakooli õpilased Milli Tooni eestvedamisel. Õhtujuht oli Maris Kaljuste, kes korraldas erinevaid mänge. Nii meisterdati paberist rebimistehnikas kuusepuud ja ürituselt ei puudunud ka uhked punakuued. „Need olid jõuluvana õpilased, kes tegid jõuluvana eksamit, et kunagi jõuluvanaks saada,“ rääkis Nahkur, kelle sõnul olid noored punakuue kandjad väga tublid ja said kenasti oma tööga hakkama. Jõululaua aitasid katta Coop Saaremaa, Kärla Põllumajandusühistu, Saaremaa Lihatööstus, Meelis Sepp, SA Hea Hoog, Saaremaa Delifood, Saaremaa Suurperede liit toetas jõuluvana ja kingitustega. „Me oleme väga tänulikud kõigile, kes meid aitasid,“ märkis Nahkur.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised