18 C
Kuressaare
Esmaspäev, 8. august 2022

Tantsutüdrukud on Eesti meistrid

Eesti meistrivõistlustel cheerleadingus võitis Saaremaa tantsutüdrukute esindustiim kuldmedali, vahendab Saaremaa Tantsutüdrukud Facebook’i leht. Ainult kolm kuud koos treeninud esindustiim võistles Performance cheer kategoorias. Kõik elemendid said sooritatult puhtalt ning neile riputati kaela kuldmedal. Esindustiimi treener on Anita Mäetalu.

Esmakordselt panid ennast Cheerleading kategoorias proovile klubi juuniorid kahe erineva grupiga. Kategoorias oli kokku 13 tiimi erinevatest spordiklubidest. Meie tiimidel õnnestusid kavad 100% ehk kõik elemendid kavas tulid välja. Juuniorid saavutasid tihedas konkurentsis 7. ja 11. koha. Juuniorite treener on Karolin Aksalu.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised