19.5 C
Kuressaare
Teisipäev, 9. august 2022

Saaremaa vollenaised jätkavad võidulainel

Laupäeval peeti Kuressaare spordikeskuses Eesti naiste võrkpallimeistrivõistluste esiliiga kohtumine Saaremaa ja Kastre valla naiskondade vahel. Peale jäid võõrustajad tulemusega 3:1 (30:28, 20:25, 25: 11, 25:16). Resultatiivseim oli saarlannade poolel Gerli Gull 21 punktiga, järgnesid Janne Järvalt (18) ja Maria Varik (15).

See oli Saaremaa naiskonnale neljandaks võiduks järjest ja jätkuvalt ollakse esiliigas liidrikohal. Saaremaa naiskond juhib Eesti meistrivõistlusi 17 punktiga, järgnevad Peetri (16) ja Pärnu spordikool (15). Kõik nimetatud naiskonnad on pidanud seitse mängu. Saaremaal on kuus võitu ja ainus kaotus tuli vastu võtta teisel kohal paiknevalt Peetrilt.

„Oleme väga rõõmsad võidu üle. Suutsime ennast kokku võtta ja oma mängu käima tõmmata. Kahes esimeses geimis tegime väga palju oma vigu ja vastased suutsid meid serviga suruda. Aga kahes viimases geimis saime palju ilusaid serviässasid ja blokipunkte. Järgmisel laupäeval on meie selle aasta viimane kodumäng Spartaga, ootame võrkpallisõpru kaasa elama,“ võttis Saaremaa naiskonna diagonaalründaja Maria Varik Saaremaa Võrkpalli Liidu Facebook’i vahendusel mängu kokku.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised