19.5 C
Kuressaare
Teisipäev, 9. august 2022

Renna Nelis valiti AIMSi juhatusse

AIMS ehk Rahvusvaheliste maratonide ja distantsijooksude assotsiatsioon on maratonide ja pikamaa maanteejooksude korraldajate ühendus. Assotsiatsioon asutati 1982. aastal Londonis toimunud maratonijooksude juhtide koosolekul.

“On suur au kuuluda Rahvusvahelise Maratonide Liidu juhatusse! Nüüd on veel suurepärasem võimalus pikamaajooksu arengus kaasa rääkida! Töö käib! Korraldamisteni ja jooksmisteni!” sõnas Nelis.

2006. aastast on Renna Nelis korraldanud Eesti suurimaid massispordiüritusi, sealhulgas Tallinna maratoni korraldava Spordiürituste Team NPO liige. Spordiürituste Korraldamise Klubi sai 2018. aastal Euroopa Kergejõustikuliidu poolt eriauhinna, suure panuse massispordi arendamise eest Eestis. Samuti korraldas jooks.ee meeskond 2018. aasta septembris Tallinnas toimunud 22. AIMS World Congressi.

Renna Nelis on esindanud Eestit tõrvikukandjana 2012. aasta olümpiamängudel Londonis. Lisaks ise jooksnud 17 maratoni ja vaid kuu aega enne AIMSi kongressi Tallinnas, läbis Renna Ironmani võistluse.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised