19.5 C
Kuressaare
Teisipäev, 9. august 2022

Arvo Lepp ja Andres Laide said tunnustuse

Eestimaa Spordiliit Jõud tunnustab igal aastal oma parimaid sportlasi ja spordiedendajaid. Traditsiooniliselt valivad kategooriates Aasta noortetreener, Aasta kohaliku spordielu edendaja ja Aasta piirkondlik spordisündmus oma parimad iga maakonna spordiliidud.

Nii on Saare maakonnas Aasta tegijad 2021 Kohaliku spordielu edendaja kategoorias Leisi piirkonna spordijuht Arvo Lepp, Parima noortetreeneri kategoorias kergejõustiku treener Andres Laide (pildil) ja Aasta piirkondliku spordisündmuse kategoorias „Liise Jooks“ Ruhnu saarel.

Eestimaa Spordiliit Jõud Aasta tegija 2021 on Jõgeva Kabeklubi eestvedaja Ülar Poom. Eestimaa Spordiliidu Jõud 75. juubeli tähistamine ja spordiaasta pidulik lõpetamine toimub eeloleval laupäeval Tallinnas.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised