24 C
Kuressaare
Laupäev, 13. august 2022

JUHTKIRI – Töö ei lõpe

Sõmera hooldekodu on aastaid ajaleheveerul kõneainet andud. Küll olid hooldekodu asukad kimpus kohaliku poe napsuvendadega, küll kohalikud elanikud hooldekoduasukatega, viimased viis aastat aga seoses hooldekodu kompleksi võõrandamise ja kodu elanike väljakolimisega.

Kahtlemata on elanike kolimine olnud tundlikem teema, kuna hooldekodukompleks, mis asus kaunis männimetsas 18 km Kuressaarest, on aastaid olnud koduks paljudele erivajadustega inimestele üle Eesti. Suur osa hooldekodu asukatest on juba oma uues elupaigas ning loodetavasti on kohanemine teistsuguse elukeskkonnaga kulgenud leebelt.

Ehkki kolimise korraldab AS Hoolekandeteenused, kaasneb sellega suur elumuutus. Küllap harjuvad muutustega ka tuleval nädalal Sõmera Kodust lahkujad. Miski siin ilmas ei kesta igavesti, üks saaga saab nüüd otsa.

Lisaks hooldekodu elanikele toob asutuse tegevuse lõpetamine Sõmeral kaasa ka mitme inimese töökaotuse, kuna ligi paarikümnel inimesel tuleb endale uut rakendust otsima hakata. Aga töö on kindlasti see, mis ilmast otsa ei lõpe.

1. detsember 2021

1 kommentaar

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
asotsiaal
asotsiaal
8 months ago

Vale puha- tööd ei ole!

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised