24 C
Kuressaare
Laupäev, 13. august 2022

Soome küttis meie vutineidudele tõelise sauna

Eesti neidude U19 koondis sai aasta viimases mängus aasta suurima kaotuse, jäädes alla võõrsil Soome eakaaslastele koguni 0:15, kirjutab soccernet.ee

Üleeile Eerikkiläs toimunud sõpruskohtumise esimesel poolajal püsis seis veel enam-vähem viisakas (0:3), kuid teisel kolmveerandtunnil tagusid soomlannad lõunanaabritele 12 väravat juurde (sic!).

Tähelepanuväärne on see, et 15 värava autoriteks olid vaid kolm Soome neidu – Oona Sevenius, Ella Koivu ja Oona Jääskeläinen. Kõik kolm tegid ka kübaratriki. Haruldane juhtum seisneb veel selles, et Jääskeläinen tuli teisel poolajal sisse vahetusest ja jõudis lüüa kaheksa väravat (72., 76., 78., 80., 82., 84., 88., 90+2 minutitel).

Soome saunamängus lõid Eesti koondise eest kaasa ka kolm Saaremaa neidu, kõik Lümanda kooli kasvandikud. Kristina Teern mängis rünnakul kogu kohtumise. Väravavaht Victoria Vihman vahetati pingile 73. minutil, kui seis oli 0:7. Teda asendanud Kristiina Kesküla pidi 20 minutiga kaheksa palli võrgust välja võtma. Ka Kaili Lilles läks vahetusse samal minutil, asemele tuli Anna Semjonova.

Muide, Eesti neidude U17 koondise eest mängib ka neljas Lümanda kandi neiu, Helina Tarkmeel.

„Kuna Soome näol on tegemist naiste jalgpallis maailma absoluutsesse tippu kuuluva riigiga, siis oli suur kaotus ootuspärane. Saaremaa peaks uhke olema siin pigem selle üle, et kolm saarlannat Eesti U19 koondisesse üldse pääsenud on,“ ütles FC Kuressaare president Priit Penu Meie Maale.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised