24 C
Kuressaare
Laupäev, 13. august 2022

Raha ei ole, pidage vastu!

Valimisliidu Terve Saaremaa, Eesti Reformierakonna ja Eesti Keskerakonna poolt sõlmitud koalitsioonilepingu haridusvaldkonda puudutavas artiklis öeldakse – seome huvikoolide õpetajate ja treenerite palgasüsteemi alushariduse õpetajate palgasüsteemiga.

Tore ja kiiduväärt plaan, aga kahjuks ei kannata selle valdkonna õpetajatel enam oodata ning tegutsemist oodatakse kohe. Inimesed on mures ja valmis oma soovide nimel ka streikima ning just sellise võimaliku plaani on muusikakooli pedagoogid ka välja käinud.

Paraku võib uue vallavalitsuse esimesi samme võrrelda endise Venemaa peaministri Dmitri Medvedjevi Krimmi pensionäridele öelduga – raha ei ole, pidage vastu! Raha ei ole muidugi valikuliselt, küll aga kuluvad vallajuhtidele mitmesaja erurosed palgatõusud tänasel keerulisel ajal marjaks ära.

Vallajuhtimine ei ole kerge ja kompetentsetele inimestele tuleb ka korralikku palka maksta. Paraku ei jäta esimese sammuna enda palga tõstmine meie valitsejatest head muljet ja jutt sellest, kuidas eesmärk on parandada kõigi saarlaste elujärge kõlab seni toimunu põhjal õõnsana.

29. november 2021

7 KOMMENTAARID

guest
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Aitäh, kallid valijad, et mulle hääle andsite!
Aitäh, kallid valijad, et mulle hääle andsite!
8 months ago

See, mismoodi uued vallajuhid oma ametiaega alustasid iseenda palgatõusuga, näitab viimasele lollile ka ära, kellega on tegemist – paadunud aferistid. Midagi head pole rahval oodata.

Taimi
Taimi
8 months ago

Selline tegevus on äärmiselt taunitav ja näitab seda, et kui hoolimatud, ülbed ja omakasupüüdlikud tegelased on seekord sattunud valda juhtima. Selliste inimeste vastu ei saa olla mittemingisugust austust, pigem suur põlgus,

Kuule, Valija,
Kuule, Valija,
8 months ago

kas sa siis ka mõtlesid, kui andsid hääle!

Piret
Piret
8 months ago

Kogu see jant nende valimiste ümber näitabki seda, et valijatel on haugi mälu. Kas tõesti olid valijad jõudnud unustada milliste jamadega Kallase juhitud vallavalitsuses oli hakkama saadud? Üks jama järgnes teisele ning ämbritekolinal ei olnudki vahet ega lõppu.

Aga Madis...
Aga Madis...
8 months ago
Vasta  Piret

oli ju tädide meelest nii nunnu poiss!

Ning Reform tegi pea olematu kampaania – Jaanus vist arvestas selle populaarsusega, mis tal oli 20 aastat tagasi.

Anu
Anu
8 months ago

Kahjuks ei tähenda nunnuks olemine veel tarkust ja ausust. Selliseid nunnusid on nähtud juba küll ja küll.

valija
valija
8 months ago

Raha on küllaga, kui hakatakse kompenseerima bussifirmale gaasi hinnatõusu. Kui näiteks Prügimees küsiks diiselkütuse hinnatõusu kompensatsiooni, mis ka tõusnud, siis vald ütleb kindlasti, et see on veda risk ja mingit kompenseerimist ei saa olema. Hinda saab tõsta vaid siis kui riiklikud maksud tõusevad, aga kütuse hinnatõus seda ei ole. Vald hakkab jälle kahepalgelist mängu mängima, nagu kombeks on.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised