24 C
Kuressaare
Laupäev, 13. august 2022

FC Kuressaare meeskond tänas kiiriabitöötajaid

Laupäeval oma tänavuse eduka jalgpallihooaja lõpetanud FC Kuressaare esindusmeeskond käis külas Kuressaare haigla kiirabitöötajatel ning andis tänutäheks nende raske ja vajaliku töö eest üle omapoolsed kingitused.

FC Kuressaare kogukonnajuht Katri Reinart ütles kingitusi üle andes, et meeskond soovib tänada kiirabitöötajate hindamatut tööpanust. „Nad jäävad ju tihtipeale tähelepanust ja tänust välja,“ lausus ta.

„Hädaga tuleb alati kiirabi kohale, aga üldjuhul tänab inimene pärast haiglast välja saamist ikka oma raviarsti. Seepärast leidsime, et väärtustame ka kiirabitöötajaid, sest ka meil on tulnud aegajalt treeningutel ja mängudel ette vigastusi, kus meil on just kiirabi vaja läinud.“

Kogu meeskonna poolt üle antud kingituste hulgas olid piparkoogid, spordijoogid, kohvi ja Poke Bowl Estonia poolt väljapandud tassid. „Aitäh, kallid kiirabitöötajad,“ edastas Kure meeskond omapoolse tänu.

4 KOMMENTAARID

guest
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Poemüüja ootab ka tänu
Poemüüja ootab ka tänu
8 months ago

Inimesed teevad oma tavapärast tööd, mille eest saavad palka…….ei midagi erakordset.

Vahur
Vahur
8 months ago

Ü𝐥𝐥𝐚𝐭𝐮𝐬-ü𝐥𝐥𝐚𝐭𝐮𝐬. 𝐊𝐮𝐢 𝐨𝐧 𝐬𝐨𝐨𝐯 𝐤𝐞𝐝𝐚𝐠𝐢 𝐭ä𝐧𝐚𝐝𝐚, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐬𝐚𝐚𝐛 𝐬𝐞𝐝𝐚 𝐭𝐞𝐡𝐚 𝐤𝐚 𝐢𝐥𝐦𝐚 𝐦𝐞𝐞𝐝𝐢𝐚 𝐭ä𝐡𝐞𝐥𝐞𝐩𝐚𝐧𝐮𝐭𝐚. 𝐒𝐢𝐢𝐬 𝐤𝐚𝐨𝐤𝐬𝐢𝐝 ä𝐫𝐚 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐤õ𝐥𝐚𝐤𝐚𝐝, 𝐞𝐭 𝐬𝐞𝐞 𝐭ä𝐧𝐮 𝐩𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐥𝐢𝐤𝐮𝐥𝐭 𝐭ä𝐧𝐮 𝐯𝐚𝐢𝐝 ü𝐤𝐬 𝐬𝐮𝐮𝐫 𝐫𝐞𝐤𝐥𝐚𝐚𝐦 𝐣𝐚 𝐮𝐮𝐝𝐢𝐬𝐥𝐨𝐨 𝐯ä𝐥𝐣𝐚 𝐩𝐮𝐡𝐮𝐦𝐢𝐧𝐞.

𝐌𝐢𝐧𝐚 𝐚𝐧𝐧𝐞𝐭𝐚𝐧 𝐤𝐚 𝐢𝐠𝐚 𝐤𝐮𝐮 𝐞𝐫𝐢𝐧𝐞𝐯𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐬𝐚𝐭𝐬𝐢𝐨𝐨𝐧𝐢𝐝𝐞𝐥𝐞. 𝐎𝐥𝐞𝐧 𝐭𝐞𝐢𝐧𝐮𝐝 𝐤𝐚 𝐯ä𝐠𝐚 𝐬𝐮𝐮𝐫𝐢 𝐚𝐧𝐧𝐞𝐭𝐮𝐬𝐢. 𝐒𝐞𝐥𝐠𝐢𝐭𝐮𝐬𝐬𝐞 𝐦ä𝐫𝐠𝐢𝐧 𝐦𝐢𝐧𝐚 𝐚𝐥𝐚𝐭𝐢 “𝐀𝐍𝐎𝐍ÜÜ𝐌𝐍𝐄” 𝐬𝐮𝐮𝐫𝐭𝐞 𝐭ä𝐡𝐭𝐞𝐝𝐞𝐠𝐚, 𝐬𝐞𝐬𝐭 𝐦𝐮𝐥 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐣𝐚 𝐦𝐢𝐧𝐠𝐢𝐭 𝐭ä𝐡𝐞𝐥𝐞𝐩𝐚𝐧𝐮 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐚𝐧𝐧𝐞𝐭𝐮𝐬𝐞𝐠𝐚. 𝐌𝐢𝐧𝐮 𝐣𝐚𝐨𝐤𝐬 𝐨𝐧 𝐨𝐥𝐮𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐭𝐞𝐡𝐭𝐮𝐝 𝐡𝐞𝐚𝐭𝐞𝐠𝐮 𝐦𝐢𝐭𝐭𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞𝐠𝐚 𝐤𝐚𝐚𝐬𝐧𝐞𝐯 𝐭𝐮𝐧𝐧𝐮𝐬𝐭𝐮𝐬. 𝐇𝐞𝐚𝐨𝐥𝐮𝐭𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐚𝐚𝐧 𝐣𝐮𝐛𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞𝐬𝐭 𝐤𝐮𝐢 𝐧ä𝐞𝐧, 𝐞𝐭 𝐚𝐛𝐢𝐯𝐚𝐣𝐚𝐯𝐚𝐝 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞𝐬𝐞𝐝 𝐬𝐚𝐚𝐯𝐚𝐝 𝐨𝐦𝐚 𝐯𝐚𝐣𝐚𝐝𝐮𝐬𝐞𝐝 𝐫𝐚𝐡𝐮𝐥𝐝𝐚𝐭𝐮𝐝.

Vahurile
Vahurile
8 months ago
Vasta  Vahur

Vahur on kommenteerimise ja annetamise segi ajanud. Seda sa teed jah lausa iga päev aga see pole päris see tegelikult 🙂

Vahur
Vahur
8 months ago
Vasta  Vahurile

𝐄𝐠𝐚 𝐤õ𝐢𝐤 𝐧𝐢𝐢 𝐩õ𝐫𝐮𝐧𝐮𝐝 𝐩𝐨𝐥𝐞, 𝐞𝐭 𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐞𝐫𝐢𝐦𝐢𝐬𝐞 (𝐞𝐞𝐥𝐤õ𝐢𝐠𝐞 𝐦õ𝐭𝐭𝐞𝐭𝐮 𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐞𝐫𝐢𝐦𝐢𝐬𝐞 𝐬𝐢𝐧𝐮 𝐧ä𝐢𝐭𝐞 𝐩𝐮𝐡𝐮𝐥) 𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐫𝐚𝐡𝐚𝐥𝐢𝐬𝐞𝐝 𝐚𝐧𝐧𝐞𝐭𝐮𝐬𝐞𝐝 𝐬𝐞𝐠𝐚𝐦𝐢𝐧𝐢 𝐚𝐣𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐮𝐮𝐝𝐚𝐯𝐚𝐝. 𝐏𝐞𝐥𝐝𝐢𝐤𝐮𝐬 𝐩ü𝐡𝐢𝐝 𝐤𝐚 𝐩𝐞𝐚𝐥𝐞 𝐡ä𝐝𝐚 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐦𝐢𝐬𝐭 𝐬𝐮𝐮 𝐩𝐮𝐡𝐭𝐚𝐤𝐬 𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐡𝐣𝐮 𝐤ü𝐭𝐚𝐝 𝐧õ𝐮𝐝𝐞𝐩𝐞𝐬𝐮𝐦𝐚𝐬𝐢𝐧𝐚𝐬. 𝐓𝐮𝐛𝐥𝐢! :))

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised