-3.4 C
Kuressaare
Neljapäev, 9. detsember 2021

Kuressaare haigla saab massaažitooli

Kuressaare haigla on üks neist viieteistkümnest Eesti haiglast, mis saab massaažitooli.
„Operatsioon “Ei ole üksi ükski maa” on täies hoos. DPD kullerifurgoonid vuravad massaažitoole kohale toimetades mööda Eestimaa teid. Umbes pooltes haiglates on juba kohalgi ja meie emotsioonid taovad lakke auke,“ kirjutatakse sotsiaalmeedias Märka meedikut grupis.

Massaažitool on valmistatud kunstnahast, pehme ja seda on lihtne puhastada, mis haiglas oluline. Seljatugi ja jalatoed on reguleeritavad.

Kuressaare haigla juht Märt Kõlli  ütles, et tool on haigla poole liikumas. Kus see täpsemalt haiglas koha leiab, on veel arutlusel.

Adressaadid valiti juhuvaliku meetodil. Toolid saavad/said lisaks Kuressaare haiglale Harjumaa lastehaigla, Rakvere haigla, Narva haigla, Hiiumaa haigla, Läänemaa haigla; Rapla maakonnahaigla, Järvamaa haigla; Jõgeva haigla; Pärnu haigla; Jämejala haigla; Elva, Valga, Põlva ja Lõuna-Eesti haiglad.

Aktsioon “Märka meedikut” algas 23. oktoobril rohujuure tasandi algatusena paralleelselt Tallinnas ja Tartus, reaktsioonina Vabaduse väljakul toimunud piirangute- ja vaktsiinivastaste meeleavaldusele.

Kampaania käima tõmmanud aktivistid pidasid vajalikuks kõigi eest koroonaga heitlevaid meedikuid tänada ning nende pingutusi ühiskonna tähelepanu fookusesse tõsta. Annetusi kogudes ja asutuste hulgast koostööpartnereid leides tehti tänukingitusi tervishoiuasutustele üle terve Eesti, kuni jõuti käesoleva projektini ehk Operatsioonini “Ei ole üksi ükski maa.”

Selle käigus taheti teostada Alo Mattiiseni legendaarse laulu sõnad, näidates, et terve Eesti suudab ja tahab seista ühtsena koos meditsiinitöötajatega riiki räsiva epideemia vastu.
See on ka tähelepanu- ja poolehoiuavaldus meedikutele, meie võimalus pakkuda lõõgastust puhkehetkedeks.

1 kommentaar

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
mõnuravi
mõnuravi
12 days ago

mis haigust küll sellega ravitakse? äkki oleks miskit muud rohkem vaja

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised