-9 C
Kuressaare
Pühapäev, 5. detsember 2021

KredExi toetuste vastu on huvi tundnud 25 korteriühistut

Alates kevadest nõustavad maakondlikud arenduskeskused üle Eesti korteri-
ühistuid tasuta erinevate KredExi toetuste, laenu ja käenduse teemal. Saare-
maal on seda võimalust viimastel kuudel kasutanud 25 ühistut.

1 kommentaar

guest
1 Kommenteeri
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
10 days ago

𝐏ää𝐬𝐭𝐞𝐚𝐦𝐞𝐭 𝐤ä𝐢𝐛 𝐤𝐨𝐫𝐭𝐞𝐫𝐦𝐚𝐣𝐚𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐩𝐢𝐤𝐨𝐝𝐚𝐬𝐢𝐝 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥𝐥𝐢𝐦𝐚𝐬, 𝐞𝐭 𝐬𝐞𝐚𝐥 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞𝐤𝐬 𝐢𝐬𝐞𝐠𝐢 𝐚𝐤𝐧𝐚𝐥𝐚𝐮𝐝𝐚𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐚𝐥 𝐥𝐢𝐥𝐥𝐞𝐩𝐨𝐭𝐭𝐞. 𝐀𝐠𝐚 𝐬𝐚𝐦𝐚𝐬 𝐞𝐢 𝐫𝐞𝐠𝐮𝐥𝐞𝐞𝐫𝐢 ü𝐤𝐬𝐤𝐢 𝐭𝐮𝐥𝐞𝐨𝐡𝐮𝐭𝐮𝐬𝐬𝐞𝐚𝐝𝐮𝐬 𝐬𝐞𝐝𝐚, 𝐞𝐭 𝐦𝐚𝐣𝐮 𝐦𝐢𝐭𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐨𝐩𝐥𝐚𝐬𝐭𝐢𝐠𝐚 𝐬𝐨𝐨𝐣𝐮𝐬𝐭𝐚𝐝𝐚. 𝐏𝐞𝐧𝐨𝐩𝐥𝐚𝐬𝐭 𝐨𝐧 𝐣𝐮 𝐯ä𝐠𝐚 𝐤𝐞𝐫𝐠𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐬ü𝐭𝐭𝐢𝐯 𝐦𝐚𝐭𝐞𝐫𝐣𝐚𝐥. 𝐊𝐮𝐢 ü𝐡𝐞𝐬 𝐤𝐨𝐫𝐭𝐞𝐫𝐢𝐬 𝐩õ𝐥𝐞𝐧𝐠 𝐩𝐞𝐚𝐤𝐬 𝐭𝐞𝐤𝐤𝐢𝐦𝐚, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐥𝐞𝐯𝐢𝐛 𝐣𝐮 𝐬𝐞𝐞 𝐭𝐮𝐥𝐢 𝐥ä𝐛𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐨𝐩𝐥𝐚𝐬𝐭𝐢 ü𝐥𝐞𝐣ää𝐧𝐮𝐝 𝐤𝐨𝐫𝐭𝐞𝐫𝐢𝐭𝐞𝐬𝐬𝐞 𝐣𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞 ü𝐡𝐢𝐬𝐭𝐮 𝐩õ𝐥𝐞𝐛 𝐧𝐚𝐠𝐮 𝐬ä𝐫𝐚𝐤üü𝐧𝐚𝐥. 𝐉𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐣𝐚𝐨𝐤𝐬 𝐣𝐚𝐠𝐚𝐭𝐚𝐤𝐬𝐞 𝐦𝐞𝐢𝐥 𝐩𝐫𝐚𝐞𝐠𝐮 𝐭𝐨𝐞𝐭𝐮𝐬𝐞𝐢𝐝, 𝐬𝐞𝐬𝐭 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐞𝐫 𝐨𝐧 𝐣𝐮 𝐤𝐚𝐥𝐥𝐢𝐬 𝐣𝐚 𝐥𝐢𝐬𝐚𝐤𝐬 𝐤𝐚 𝐯𝐞𝐞𝐥 𝐯ä𝐠𝐚 𝐩𝐚𝐡𝐚, 𝐫𝐞𝐨𝐬𝐭𝐚𝐛 𝐤𝐞𝐬𝐤𝐤𝐨𝐧𝐝𝐚 𝐣𝐚 𝐦𝐢𝐬 𝐤õ𝐢𝐤𝐞 𝐚𝐠𝐚 𝐨𝐦𝐚 𝐞𝐧𝐝𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐯𝐢𝐬 𝐣𝐞 𝐞𝐥𝐮 𝐨𝐡𝐭𝐮 𝐩𝐚𝐧𝐧𝐚 𝐨𝐧 𝐭ä𝐢𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐚𝐥𝐧𝐞.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised