-3 C
Kuressaare
Esmaspäev, 29. november 2021

Hariduse kooli rekonstrueerimishanke kaebust ei rahuldatud

Saaremaa vallavalitsus teavitab, et Tallinna ringkonnakohus jättis oma 18. novembri otsusega rahuldamata Kuressaare Hariduse kooli rekonstrueerimishanget käsitlenud apellatsioonkaebuse, mille esitasid Tesman Ehitus OÜ ja AS Level. Lisaks mõistis kohus kaebajatelt Saaremaa valla kasuks välja menetluskulud 3168 eurot.

2 KOMMENTAARID

guest
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
tom
tom
7 days ago

Need Tesman ja Level tuleks nüüd ja igavesti imängust välja jätta selle tekitatud sigaduse eest! Aastaid tagasi, kui abilinnapeaks oli mõnda aega üks rahamaias ja kahtlaste kommetega “ärimees”, sai see Tesman alati “imekombel”kõik obektid endale. Siiski sundis volikogu selle nihverdaja minekule!

Vahur
Vahur
7 days ago
Vasta  tom

𝐀𝐠𝐚 ä𝐫𝐚 𝐫ää𝐠𝐢 𝐚𝐬𝐣𝐮 ü𝐡𝐞𝐩𝐨𝐨𝐥𝐬𝐞𝐥𝐭. 𝐊𝐮𝐬 𝐬𝐚 𝐭𝐞𝐚𝐝, 𝐦𝐢𝐥𝐥𝐢𝐬𝐞𝐝 𝐨𝐧 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐭𝐢𝐧𝐠𝐢𝐦𝐮𝐬𝐞𝐝, 𝐦𝐢𝐝𝐚 𝐯𝐚𝐥𝐝 𝐤𝐞𝐡𝐭𝐞𝐬𝐭𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐨𝐨𝐯𝐢𝐬? 𝐌𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐣ää𝐛 𝐬𝐢𝐢𝐧 𝐤ü𝐥𝐥 𝐫𝐨𝐡𝐤𝐞𝐦 𝐬𝐢𝐥𝐦𝐚 𝐯𝐚𝐥𝐥𝐚 𝐬𝐚𝐚𝐦𝐚𝐭𝐮𝐬 𝐤𝐮𝐢 𝐞𝐡𝐢𝐭𝐮𝐬𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐮𝐭𝐥𝐢𝐤𝐮𝐬 𝐭𝐞𝐡𝐚 𝐯𝐚𝐬𝐭𝐚𝐯𝐚𝐥𝐭 𝐤𝐨𝐤𝐤𝐮𝐥𝐞𝐩𝐢𝐭𝐮𝐝 𝐭öö𝐝. 𝐌𝐢𝐤𝐬 𝐦𝐮𝐢𝐝𝐮 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐯𝐚𝐢𝐝𝐥𝐮𝐬𝐞𝐝 ü𝐡𝐞𝐬𝐭 𝐞𝐡𝐢𝐭𝐮𝐬𝐞𝐬𝐭 𝐭𝐞𝐢𝐬𝐞 𝐣𝐨𝐨𝐤𝐬𝐞𝐯𝐚𝐝.

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised