-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Muhus seikles sebra

Teisipäeval võis Muhu saarel ringi liikumas looma, keda igapäevaselt meie looduses reeglina näha ei õnnestu. Üks Muhu jaanalinnufarmi sebradest otsustas omal käel veidi jalutama ja kodusaart avastama minna.

“Märkasin sebrat maanteel Rootsivere ja Igaküla vahel. Peast käis läbi, et Nautse farmist on sebra lahti pääsenud. Pererahvas tegeles sebra koju meelitamisega,” rääkis üks möödasõitja. “Võtsin hoo maha ja lõpuks peatusin, et looma mitte ehmatada, kuni perenaine palus mul vaikselt edasi sõita.”

Eksootiline loom pälvis palju tähelepanu ja jõudis kiiresti ka sotsiaalmeediasse. Muhu jaanalinnufarmi perenaine Helena Erik juhtunut lähemalt kommenteerida ei soovinud. “Mis siin ikka rääkida. Loomadega ikka juhtub ju vahel selliseid õnnetusi, et nad lahti pääsevad ja hulkuma lähevad. Tähtis on see, et ta on turvaliselt kodus tagasi ja temaga paistab kõik korras olevat. Eks ta väsinud ole, sest tema teekond oli pikk ja vaevaline,” ütles Erik.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised