Koostöös Eesti Maitsetega tehti pühapäeval teatavaks tuleva aasta Eesti parimad restoranid. „White Guide 2022” ehk restoranide teejuhi nimistusse kanti üheksa Saare maakonna restorani, nende hulgas Eesti parimate restoranide tippu kuuluv restoran Alexander Pädaste mõisas.

guest
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
19 days ago

𝐒𝐞𝐞 “𝐭𝐢𝐩𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐨𝐫𝐚𝐧𝐢𝐝𝐞” 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐦𝐢𝐧𝐞 𝐨𝐧 𝐧𝐚𝐠𝐮 𝐨𝐦𝐚𝐞𝐭𝐭𝐞 𝐯𝐚𝐥𝐠𝐞𝐭ä𝐡𝐞 𝐭𝐞𝐞𝐧𝐞𝐭𝐞𝐦ä𝐫𝐠𝐢 𝐚𝐧𝐝𝐦𝐢𝐧𝐞. 𝐈𝐠𝐚𝐥 𝐚𝐚𝐬𝐭𝐚𝐥 𝐤𝐨𝐦𝐛𝐚𝐭𝐚𝐤𝐬𝐞 𝐬𝐚𝐦𝐚𝐝 𝐧𝐢𝐦𝐞𝐝 𝐥ä𝐛𝐢 𝐣𝐚 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐯𝐚𝐚𝐝𝐚𝐭𝐚𝐤𝐬𝐞, 𝐤𝐞𝐬 𝐯𝐞𝐞𝐥 𝐬𝐚𝐚𝐧𝐮𝐝 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞. 𝐑𝐞𝐬𝐭𝐨𝐫𝐚𝐧𝐢𝐝𝐞 𝐩𝐮𝐡𝐮𝐥 𝐨𝐧 𝐚𝐢𝐧𝐮𝐬 𝐞𝐫𝐢𝐧𝐞𝐯𝐮𝐬 𝐬𝐞𝐞, 𝐞𝐭 𝐚𝐧𝐭𝐚𝐤𝐬𝐞 𝐢𝐤𝐤𝐚 𝐧𝐞𝐢𝐥𝐞, 𝐤𝐞𝐬 𝐣𝐮𝐛𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 “𝐚𝐮” 𝐞𝐧𝐝𝐚𝐥𝐞 𝐬𝐚𝐚𝐧𝐮𝐝 𝐨𝐧, 𝐬𝐞𝐬𝐭 𝐥𝐢𝐡𝐭𝐬𝐚𝐥𝐭 𝐮𝐮𝐬𝐢 𝐭𝐞𝐠𝐢𝐣𝐚𝐢𝐝 𝐩𝐨𝐥𝐞.

Kokk
Kokk
19 days ago

Esmalt tuleks sõnastada restorani mõiste. See et suvaline kõrts, töölissöökla või joomaurgas nimetab ennast restoraniks, see on koomiline. Üheksast restorani (kui mitme hulgast), mida soovitatakse, see näitab, et soovitajad ei tea restoranist ööd ega mütsi. Saaremaal on restorane vähem kui ühel käel sõrmi!

tegelikult
tegelikult
19 days ago
Vasta  Kokk

Kes on kusagil põhjamaa pealinna korralikus restoranis käinud, see näeb et saaremaal polegi ühtegi restorani peale pädaste. Vähemalt vanasti oli see korralik restoran, ei tea kuidas nüüd. Nimetada Kuressaare kesklinnas mõnda kohta restoraniks ajab ikka naerma küll

Jukkum
Jukkum
17 days ago

Mu meelest on restoran kõigepealt ikkagi selline söögikoht, kus tellitud toit tuuakse sulle lauda ja mustad nõud viiakse ka ära. Kui ise toon,viin, siis on ikkagi tavaline söökla. Ka sööklas võivad olla väga head ja tasemel söögid.
Ka söökla võib teha väga häid ja peeneid toite ja suuri korralike praade.
Seega peaks ikkagi väga selgelt selgeks tegema ,mis on pub, mis kohvik, mis on lounge….