19.1 C
Kuressaare
Esmaspäev, 8. august 2022

Pöide Grillhousi baarmen segas kokku Eesti parima kokteili

Sommeljeede Assotsiatsioon (ESA) Eesti Joogifestivalil teenisid Hõbemärgi Lahhentagge Estonic-Soda Juniper & Mandarin ning Gin Liquour ja Ideafarmi alkoholivaba “Haldjanaps” mustast leedrimarjast. Eesti parima kokteili segas kokku Pöide Grillhousi baarmen Werner Vokk.

2 KOMMENTAARID

guest
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
8 months ago

𝐊ü𝐥𝐥 𝐦𝐞𝐢𝐥 𝐨𝐧 𝐢𝐤𝐤𝐚 𝐭𝐞𝐠𝐢𝐣𝐚𝐝 𝐤𝐨𝐡𝐯𝐢𝐤𝐮𝐭𝐞 𝐣𝐚 𝐩𝐮𝐛𝐢𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐚𝐬𝐭𝐢𝐤𝐞𝐥. 𝐏𝐚𝐚𝐫 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐤𝐥𝐢𝐭 𝐭𝐚𝐠𝐚𝐩𝐨𝐨𝐥 𝐬𝐞𝐥𝐠𝐮𝐛, 𝐞𝐭 𝐊𝐮𝐫𝐞𝐬𝐬𝐚𝐚𝐫𝐞 𝐨𝐧 𝐣𝐮𝐬𝐭𝐤𝐮𝐢 𝐭𝐨𝐢𝐝𝐮𝐭ä𝐧𝐚𝐯𝐚𝐭𝐞 𝐑𝐨𝐨𝐦𝐚, 𝐤𝐮𝐬𝐭 𝐡ä𝐢𝐝 𝐫𝐞𝐬𝐭𝐨𝐫𝐚𝐧𝐞 𝐣𝐚 𝐧𝐚𝐠𝐮 𝐧üü𝐝 𝐬𝐞𝐥𝐠𝐮𝐛 𝐤𝐚 𝐡ä𝐢𝐝 𝐭𝐞𝐠𝐢𝐣𝐚𝐢𝐝 𝐢𝐠𝐚 𝐧𝐮𝐫𝐠𝐚 𝐩𝐞𝐚𝐥𝐭 𝐯õ𝐭𝐭𝐚 𝐨𝐧. 𝐎𝐦𝐞𝐭𝐢𝐠𝐢 𝐞𝐢 𝐭𝐚𝐡𝐞𝐭𝐚 𝐬𝐢𝐢𝐚 𝐩𝐞𝐚𝐥𝐞 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭𝐢𝐤𝐮𝐮𝐝 𝐞𝐧𝐚𝐦 𝐭𝐮𝐥𝐥𝐚 𝐣𝐚 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐨𝐧 𝐯𝐚𝐣𝐚 𝐯𝐚𝐥𝐥𝐚 𝐤ä𝐞𝐬𝐭 𝐢𝐠𝐚𝐬𝐮𝐠𝐮 𝐭𝐨𝐞𝐭𝐮𝐬𝐞𝐢𝐝 𝐥𝐮𝐧𝐢𝐝𝐚, 𝐞𝐭 𝐩𝐢𝐧𝐧𝐚𝐥 𝐩ü𝐬𝐢𝐝𝐚. 𝐌õ𝐧𝐞𝐝 𝐩𝐮𝐬𝐥𝐞𝐭ü𝐤𝐢𝐝 𝐞𝐢 𝐭𝐚𝐡𝐚 𝐤𝐨𝐤𝐤𝐮 𝐦𝐢𝐧𝐧𝐚.

Sis
Sis
8 months ago

Selle mehe nimi on Werner Vokk mitte Kokk. 🙂

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised