-1.4 C
Kuressaare
Teisipäev, 30. november 2021

Oktoober tõi Väinamerel rekordi

TS Laevad annab teada, et oktoobris teenindati kokku rekordilised 181 533 reisijat ja üle Väinamere veeti rekordilised 94 587 sõidukit ja haagist. Võrreldes 2020. aasta oktoobriga suurenes reisijate arv 4% ja sõidukite arv 6%.

2 KOMMENTAARID

guest
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
15 days ago

𝐏𝐚𝐢𝐬𝐭𝐚𝐛, 𝐞𝐭 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐚𝐦𝐢𝐯𝐞𝐨𝐠𝐚 𝐦𝐮𝐮𝐝 𝐞𝐢 𝐭𝐨𝐢𝐦𝐮𝐠𝐢 𝐤𝐮𝐢 𝐚𝐢𝐧𝐮𝐥𝐭 𝐫𝐞𝐤𝐨𝐫𝐝𝐢𝐝. 𝐀𝐫𝐭𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐣ää𝐛 𝐯ä𝐠𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐠𝐮𝐬𝐞𝐭𝐮𝐤𝐬, 𝐤𝐚𝐬 𝐬𝐚𝐚𝐯𝐮𝐭𝐚𝐭𝐢 𝐨𝐤𝐭𝐨𝐨𝐛𝐫𝐢𝐤𝐮𝐮𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐤𝐨𝐫𝐝 𝐯õ𝐢 ü𝐥𝐞ü𝐥𝐝𝐢𝐧𝐞. 𝐀𝐠𝐚 𝐬𝐞𝐞 𝐩𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢 𝐭ä𝐡𝐭𝐢𝐬. 𝐎𝐧 𝐣𝐮 𝐭𝐞𝐚𝐝𝐚, 𝐞𝐭 𝐤𝐚 𝐓𝐞𝐢𝐞 𝐌𝐚𝐚 𝐚𝐣𝐚𝐤𝐢𝐫𝐣𝐚𝐧𝐝𝐮𝐬𝐞𝐬 𝐦õ𝐥𝐥𝐚𝐛 𝐥𝐚𝐦𝐞𝐚𝐣𝐮𝐥𝐢𝐬𝐮𝐬 𝐣𝐚 𝐬𝐢𝐥𝐥𝐚𝐟𝐚𝐧𝐚𝐚𝐭𝐢𝐤𝐮𝐦, 𝐬𝐞𝐞𝐠𝐚 𝐩𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢 𝐭ä𝐡𝐭𝐢𝐬, 𝐩𝐞𝐚𝐚𝐬𝐢 𝐞𝐭 𝐢𝐤𝐤𝐚 𝐢𝐠𝐚 𝐤𝐮𝐮 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐦𝐢𝐥𝐣𝐚𝐫𝐝𝐞𝐡𝐢𝐭𝐢𝐬𝐞 “𝐯𝐚𝐣𝐚𝐝𝐮𝐬𝐭” 𝐭õ𝐞𝐬𝐭𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐚𝐚𝐤𝐬.

reisusell
reisusell
14 days ago

Hädasti on vaja üht uut laeva juurde!

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised