-2.8 C
Kuressaare
Kolmapäev, 8. detsember 2021

Solistica demovooru tähtaeg läheneb

Eesti noorte lauljate konkurss Solistica 2022 tuleb taas ja toimub 28.-29. jaanuaril. See on hea sõnum, mida tahaks heitlikest aegadest hoolimata kõikide noorte inimestega jagada.

Laulukonkursi ühe korraldaja Pilvi Karu FB lehelt saab lugeda vahvat sõnumit: „Noh, mitu asja on muutunud… Kuressaare gümnaasiumit enam pole olemas, Solistica tiim töötab nüüd mitmetes erinevates koolides ja üheksas Solistica jäi ootamatult poolikuks.
Aga nüüd on Kuressaare Nooruse kool, kes kümnenda Solistica korraldab.

Ta tuleb, nagu ikka, keset talve ja rõõmuga.”

Ja kuidas ta siis täpselt tuleb? Selleks, et tagada endale pääs konkursile, tuleb demovooru laadida üles live-salvestuse video, mis on töötlemata ja mitte vanem kui 9 kuud. Esitada võib nii eesti kui ka välisautorite loomingut. Laulude esitamise tähtaeg on 1. detsember ning tulemused pannakse Solistica veebilehele välja hiljemalt 15. detsembriks.

Täpsemalt on kõik kirjas Solistica kodulehel oesel.ee/solistica.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised