-3.4 C
Kuressaare
Neljapäev, 9. detsember 2021

JUHTKIRI – Arvestagem üksteisega

Kuressaare enim kasutatava välisportimise koha – tervisepargi rajakattega on juba aastaid probleeme olnud. Mõned aastad tagasi nö kultiveeriti sügisel rada nii ära, et see muutus vihmadega poriauguks. Nüüd on vald võtnud nõuks soetada kunstlumekattega suusaraja jaoks lumekahurid ning selle tarvis on tervisepargi ühe kilomeetrine ring laiemaks tehtud.

Ent tänavu sügisel sinna peale pandud jäme hakkepuit tegi raja käijatele ja jooksjatele kehvasti läbitavaks. Austatud Saaremaa Spordikooli ja valla juhid võiksid seal ise jooksmist testida. On arusaadav, et kõik võtab aega ning üleöö ei sünni midagi, ent poolikut asja teha ei ole ka mõtet.

Kui midagi teha, siis korralikult. Parem on üldse mitte teha, kui selleks ei ole piisavalt võimekust. Kuressaare tervisepark ei saa olla ainult suusatajate päralt. Ka jooksjatel ja käijatel tuleks võimaldada seda kasutada, ka talvel. Selleks saaks suusaraja kõrvale jätta nende jaoks ruumi. Arvestagem üksteisega.

12. november 2021

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised