-5.1 C
Kuressaare
Kolmapäev, 8. detsember 2021

Neli saarlannat on jalgpallis Eesti meistrid

Laupäeval mängiti Eesti naiste jalgpalli Meistriliiga viimane ja otsustav kohtumine, kus mõõtu võtsid Tallinna FC Flora ja Saku Sporting. Naiskondi lahutas tabelis enne mängu vaid üks punkt – Floral oli 64 punkti Sportingu 63 vastu. Omavahelistes kohtumistes oli Flora Sportingu vastu võitnud 4:0 ja 4:1, korra jäi peale Sporting 1:0.

Kohtumine oli väga pingeline, kus otsustava värava lõi 56. minutil Flora kasuks Mari Liis Lillemäe penaltist. Nii teenis FC Flora neljanda järjestikuse meistritiitli. Saarlannadest said kuldmedalid kaela Kristina Teern (pildil), Helina Tarkmeel, Victoria Vihman ja Kärt Mere. Neist tegi terve kohtumise kaasa Helina Tarkmeel. Kristina Teern sekkus 76. minutil.

„Kindlasti on hea meel meistritiitli üle ja see tuli veel viimase mänguga,“ rääkis teist korda Eesti meistriks kroonitud 16-aastane Kristina Teern, kes enda hooajaga jäi üldjoontes rahule. „Oleks võinud rohkem väravaid lüüa, sest palju olukordi jäi realiseerimata, selles osas saab alati paremini. Juurde olen pannud pisidetailides, kindlasti füüsiliselt ja mängutempoga olen ka kohanenud,“ lisas Teern saaremaasport.ee vahendusel. Teern tegi selle meistritiitliga endale justkui sünnipäevakingi, sest neiu saab sel nädalal 17-aastaseks.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised