Tallinna Jaani koguduse õpetaja, saarlane Jaan Tammsalu ütleb, et me võiksime kõik sellel keerulisel ajal üksteist rohkem mõista. „Tuleb aru saada, et number 6 on teistpidi vaadates number 9 ja me kõik oleme erinevad.”

guest
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
nimi
nimi
1 month ago

Keda või mida sa ei usu? Mulle tundub, et sa teostad mingit ajupesu. Algas Pulleritsu blogist 2018. aastal ja siiamaani.

nimi
nimi
1 month ago

Niimoodi lambist Äiusu või midagi lausumine ei ole tegelikult eesti keel (kirjeldav, suhtlev). Vaid mingi uus väitev keel, kus väitjat ennast pole ega tule ja pole ka seda, mille üle midagi väidetakse. Koguaeg absurne ja kogu aeg juba põgenenud. Nagu hit and run, koroona. Sest näib, et kusagil on sitt leivaahjus, on nii?

nimi
nimi
1 month ago
Vasta  nimi

Kujutad sa ette, et keegi käiks pidevalt Delfis seda fraasi ütlemas?

Vahur
Vahur
27 days ago
Vasta  nimi

Äi usu!