Sportlikult riides ja reha peos- täna võis mitmel pool Saaremaal näha usinaid õpilasi tegemas heakorratöid- toimus Kuressaare Nooruse kooli õpilaste meeleolukas õuesõppepäev. Rehitseti pargis, kesklinnas ja kalmistul; linnast väljas toimetati Valjalas, Kihelkonnal, Pöidel ja Tornimäel. Nii ulatuslikult ja suurelt toimub pärandivaderite aktsioon õuesõppepäeva raames esimest korda ning on kooli mõttes seotud paljuski kultuuripärandi ning väärtuskasvatusega.

 

guest
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
26 days ago

Miks neile lastele tunduvalt loodusesõbralikumaid lehepuhureid antud ei ole. Käsitsi riisumine kurnab lapsed ju täiesti ära.

haa
haa
26 days ago
Vasta  Vahur

Ha ha haa. Taas väitev kõneviis.

haa
haa
26 days ago
Vasta  Vahur

Vahur, tuled homme jälle? Meie laste tundeid riivama.