-3.4 C
Kuressaare
Neljapäev, 9. detsember 2021

UUS! Tuulte Roosi lasteaias on ulatuslik veeavarii

Täna öösel juhtus ulatuslik Kuressaare Tuulte Roosi lasteaias tõenäoliselt basseini tehnikast alguse saanud veeavarii, mille tulemusena ei ole võimalik kasutada kahe rühma ruume ning lapsed saadeti koju.

Valla üldharidusnõuniku Õilme Salumäe sõnul selgub selle nädala lõpuks täpsemalt, millal saab ruumid taas kasutusele võtta. „Lasteaed püüab tööd ümber korraldades ja asendusruumide arvel lastele võimalusi pakkuda ning on peredega otse suhtlemises,“ ütles Salumäe.
Majas käib esmane kahjustuste edasise leviku peatamine ning kohal on eksperdid, kelle ülesandeks on välja selgitada avarii tekkimise põhjused. Ekspertiis peab välja selgitama kui ulatuslikud on kahjustused, mis neid põhjustas, ning seejärel saab juba teha järgmised otsused.

„Loomulikult on samuti tähtis välja selgitada, kuidas lasteaed oma tööd jätkab ning millal saab lasteaiapere naasta tavapärase elukorralduse juurde. Selle kohta annab nii vallavalitsus kui ka lasteaed jooksvalt infot,“ kinnitas Salumäe.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised