11.1 C
Kuressaare
Laupäev, 21. mai 2022

Novembris algab õendustudengite uus vastuvõtt

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli (TTK) Kuressaare õendusõpe saab 30 uut üliõpilast, kelle
vastuvõtukatsed algavad novembri teisel nädalal.

3 KOMMENTAARID

guest
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
6 months ago

Õ𝐝𝐞𝐬𝐢𝐝 𝐣𝐚 ü𝐥𝐞ü𝐥𝐝𝐢𝐬𝐭 𝐡𝐨𝐨𝐥𝐝𝐚𝐯𝐚𝐭 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐬𝐢𝐢𝐧𝐢𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢 𝐭𝐮𝐥𝐞𝐤𝐬 𝐩𝐫𝐚𝐞𝐠𝐮 𝐢𝐠𝐚 𝐩ä𝐞𝐯 𝐣𝐚 𝐢𝐠𝐚𝐬 𝐄𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐨𝐭𝐬𝐚𝐬 𝐤𝐨𝐨𝐥𝐢𝐭𝐚𝐝𝐚.

𝐎𝐧 𝐣𝐮 𝐢𝐥𝐦𝐬𝐞𝐥𝐠𝐞, 𝐞𝐭 𝐩𝐚𝐥𝐣𝐮𝐝 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞𝐬𝐞𝐝 𝐨𝐧 𝐡ä𝐝𝐚𝐬 𝐨𝐦𝐚 𝐭öö𝐤𝐨𝐡𝐚 𝐩ä𝐫𝐚𝐬𝐭. 𝐓öö𝐭𝐮𝐢𝐝 𝐩𝐞𝐚𝐤𝐬 𝐨𝐥𝐞𝐦𝐚 𝐣𝐚𝐥𝐚𝐠𝐚 𝐬𝐞𝐠𝐚𝐝𝐚. 𝐒𝐚𝐦𝐚𝐬 𝐨𝐧 𝐫𝐢𝐢𝐤 𝐦𝐮𝐫𝐞𝐬, 𝐞𝐭 𝐡𝐚𝐢𝐠𝐥𝐚𝐯𝐨𝐨𝐝𝐢𝐭𝐞 𝐤õ𝐫𝐯𝐚𝐥𝐞 𝐞𝐢 𝐣𝐚𝐠𝐮 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐬𝐢𝐢𝐧𝐢𝐭öö𝐭𝐚𝐣𝐚𝐢𝐝. 𝐏𝐚𝐧𝐠𝐞 𝐤𝐚𝐤𝐬 𝐨𝐭𝐬𝐚 𝐤𝐨𝐤𝐤𝐮 𝐧üü𝐝.

𝐉𝐚 𝐞𝐢 𝐭𝐚𝐬𝐮 𝐣𝐚𝐮𝐫𝐚𝐭𝐚, 𝐞𝐭 𝐦𝐞𝐢𝐥 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞 𝐫𝐚𝐡𝐚. 𝐌𝐢𝐭𝐮 𝐦𝐢𝐥𝐣𝐨𝐧𝐢𝐭 𝐩𝐞𝐫𝐞𝐚𝐫𝐬𝐭𝐢𝐝 𝐬𝐚𝐢𝐝 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯𝐚𝐭𝐬𝐢𝐨𝐨𝐧𝐢𝐩𝐚𝐤𝐞𝐭𝐭𝐢𝐝𝐞𝐤𝐬? 𝐌-𝐎-𝐓-𝐈-𝐕-𝐀-𝐓-𝐒-𝐈-𝐎-𝐎-𝐍-𝐈-𝐏-𝐀-𝐊-𝐄-𝐓-𝐓-𝐈-𝐃-𝐄-𝐊-𝐒-!? 𝐊𝐮𝐢 𝐣𝐮𝐛𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐢𝐬𝐞 𝐚𝐬𝐣𝐚 𝐩𝐞𝐚𝐥𝐞 𝐬𝐚𝐚𝐛 𝐦𝐢𝐭𝐮 𝐦𝐢𝐥𝐣𝐨𝐧𝐢𝐭 𝐩𝐚𝐧𝐧𝐚, 𝐥𝐢𝐬𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐣𝐮𝐮𝐫𝐝𝐞 𝐯𝐞𝐞𝐥 𝐦õ𝐭𝐭𝐞𝐭𝐮𝐢𝐝 𝐤𝐮𝐥𝐮𝐭𝐮𝐬𝐢, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐞𝐢 𝐭𝐚𝐬𝐮 𝐫ää𝐤𝐢𝐝𝐚, 𝐞𝐭 𝐦𝐞𝐢𝐞 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐬𝐢𝐢𝐧𝐢𝐬ü𝐬𝐭𝐞𝐞𝐦 𝐤𝐨𝐤𝐤𝐮 𝐤𝐮𝐤𝐤𝐮𝐦𝐚𝐬 𝐨𝐧 𝐤𝐮𝐢 𝐬𝐞𝐝𝐚 𝐨𝐧 𝐯õ𝐢𝐦𝐚𝐥𝐢𝐤 𝐯ä𝐥𝐭𝐢𝐝𝐚.

𝐈𝐥𝐦𝐬𝐞𝐥𝐠𝐞𝐥𝐭 𝐦𝐞 𝐞𝐢 𝐣õ𝐮𝐚 𝐤𝐮𝐧𝐚𝐠𝐢 𝐬𝐢𝐧𝐧𝐚, 𝐤𝐮𝐬 𝐦𝐞𝐢𝐥 𝐨𝐧 𝟗𝟎%, 𝐯õ𝐢𝐦𝐚𝐥𝐢𝐤, 𝐞𝐭 𝐢𝐬𝐞𝐠𝐢 𝟖𝟎% 𝐯𝐚𝐤𝐭𝐬𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐢𝐭𝐮𝐬𝐞 𝐭𝐚𝐬𝐞. 𝐌𝐢𝐝𝐚 𝐦𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝟏𝟎-𝟐𝟎% 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞𝐬𝐭𝐞𝐠𝐚 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐭𝐞𝐞𝐦𝐞? 𝐎𝐧 𝐣𝐮 𝐢𝐥𝐦𝐬𝐞𝐥𝐠𝐞, 𝐞𝐭 𝐧𝐚𝐝 𝐩𝐞𝐚𝐯𝐚𝐝 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐯𝐢𝐢𝐫𝐮𝐬𝐞 ü𝐤𝐬𝐤𝐨𝐫𝐝 𝐥ä𝐛𝐢 𝐩õ𝐝𝐞𝐦𝐚 𝐣𝐚 𝐬𝐞𝐞𝐣ä𝐫𝐞𝐥 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐤𝐚𝐬 𝐡𝐚𝐢𝐠𝐥𝐚𝐬𝐬𝐞 𝐯õ𝐢 𝐬𝐮𝐫𝐧𝐮𝐤𝐮𝐮𝐫𝐢 𝐬𝐚𝐚𝐝𝐞𝐭𝐮𝐝 𝐬𝐚𝐚𝐦𝐚.

koolituskulud töötamisega tasa
koolituskulud töötamisega tasa
6 months ago

ei ole mõtet koolitada inimesi, kes teist inimest mitte millekski ei pea – haige, liiati surev inimene ei pea taluma enda kõrval rumalat ja kurja inimest, ta on oma “karistus” igal juhul juba saanud. Kahju, et kui vastu võetakse 20, siis tööle hakkab heal juhul 10… või on viimasest satsist suurem protsent tööl? Või mindi kooli ainult seepärast, et moodne amet ja siit saarelt? Kahjuks vajab selline amet kutsumust, mitte seda naiivset soovi,et saan kõrghariduse ja kõik (milleks koolitada, kui ta sellele tööle ei jää? või läheb hoopis Soome või Rootsi tööle?)

Küsimusi rohkem..
Küsimusi rohkem..
6 months ago

Kas jälle võetakse vastu vaid haiglale huvi pakkuvad tudengid? (eriti need, kellega seob leping/huvi) Kes ei ole “liiga vanad”? Kas haigla esindaja kooli vastuvõtukomisjonis pole ebaeetiline, kallutatud huviga? Palju küsimusi tekib kohe. Võimalus saada kooli Eesti Vabariigis, peaks olema kõigil ühesugune. Seda see hetkel pole. Ka õppeedukus ei loe sisseastumisel. Pidi lugema vaid vestlus. Kas poleks aeg kokkuvõtteid teha vaid vestluse alusel õppima võetud õpilaste ja tööle asujate vahel? Üllatute, kui protsent olematu ja õdesid ikka vähe? Selline küsimus sisseastuljale nagu “kas pole hilja õppima hakata” võiks olemata olla. Ebaeetiline!

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised