-2 C
Kuressaare
Esmaspäev, 29. november 2021

Salmel, Laimjalas, Taritus ja Tornimäel kohtub rahvaga Marko Kaldur

Juba nädal aega kestavad Eestis üleriigilised raamatukogupäevad „Kohtume raamatukogus”. Raamatukogupäevade ettevõtmiste sihtrühmad ulatuvad mudilastest seeniorideni. Ligi kahesajas raamatukogus näiteks loetakse ette jutte lastele, kuid ka uudiste ülevaateid Zoomi kaudu täiskasvanutele.

Mitmes Saare maakonna raamatukogus külastab lugejaid aga ajakirjanik ja reisimees Marko Kaldur. Lümanda ja Taritu raamatukoguhoidja Urve Vakkeri sõnul on Marko Kaldur ka varem Saaremaal lugejatega kohtumas käinud. „Lapsed mäletavad siiani, kui tema raamatu „Valge Tähekiire seiklused” tutvustamisel oli kaasas ka raamatukangelane lumivalge samojeedi koer Tähekiir ise,” ütles ta.

Seekordsete raamatukogupäevade raames kohtub Marko Kaldur suuremate raamatu-
sõpradega täna kl 12 Salme ja kl 18 Laimjala raamatukogus ning homme kl 12 Taritu ning kl 18 Tornimäe raamatukogus.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised