-4 C
Kuressaare
Esmaspäev, 29. november 2021

SJK aameraaS ja Taritu rahvaliigas esikaheksas

Eesti jalgpalli rahvaliiga A-tasandil selgusid kõik veerandfinalistid ja nende seas on ka kaks Saaremaa meeskonda.

Kaheksandikfinaalis möödunud aasta võitja JK Pärnu Sadama välja lülitanud FC TRT77/RA BBQ võõrustab uues ringis FC Taritut. TRT77/RA BBQ pidas Pärnu Sadamaga maha ülipõneva kohtumise, kui meeskonnale tõi üleminutite väravast 3:2 võidu Karl Koort. FC Taritul jäi selja taha samuti tasavägine kaheksandikfinaal, kui 2:2 lõppenud lisaaja järel alistati penaltiseerias 3:0 AFC Eyjafjallajökull, kirjutab jalgpall.ee.

Poolfinaali pääsejat hakkavad omavahel välja selgitama ka SJK aameraaS ja Kohtla-Nõmme. Kummalgi meeskonnal kaheksandikfinaalis probleeme ei tekkinud. SJK aaameraaS alistas 6:2 JK Saare Latte ja Kohtla-Nõmme oli 5:0 üle FC Viru Energyst.

Seega veerandfinaalpaarid on järgmised: FC Pelgu City – FC Kohvile, FC Tamper – FCP Pärnu, FC TRT77/BBQ – FC Taritu, SJK aameraaS – Kohtla-Nõmme.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised