-16 C
Kuressaare
Esmaspäev, 6. detsember 2021

Pöidel selgitati parimaid ketasgolfi paarismängus

Üleeile hommikul korraldas MTÜ Pöide Spordiselts Pöide terviserajal Saaremaa lahtised meistrivõistlused ketasgolfi paarismängus. Mängiti kaks ringi.

Meeste arvestuses teenisid meistritiitli Kaarel Pukk ja Karl Kastein. Hõbemedali võitsid Ronald Paju ja Marek Udeküll ning kolmanda kohaga leppisid Mihkel Villsaar ja Maksim Losnikov. Naiste arvestuses saavutasid meistrikullad Ege Sepp ja Ulla Volke. Juunioride parimad olid Rando Pesukov ja Jürgen Leppik ning perede arvestuses said kõige parema tulemuse Raimond Parts ja Harald Parts.

Veel tulemusi: Meesseeniorid: 1. Sander Lember, Oleg Tšernobrovkin, 2. Raimo Laosma, Andres Ramst, 3. Andrus Naulainen, Oliver Maaker. Segapaarid: 1. Liina Solotarjeva, Jaanar Vares, 2. Kristiina Lindmets, Janek Valk, 3. Mai-Liis Heinsalu, Tanel Kalapüüdja.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised