-3 C
Kuressaare
Esmaspäev, 29. november 2021

Kuressaare haiglas kriisi ei ole

Kuressaare haigla ravijuhi Edward Laane sõnul Kuressaare haiglas kriisi ei ole – ravil on üks COVID-19 infektsiooniga patsient, kuid olukord võib muutuda. Omalt poolt on haigla koroonaosakonnas töötajatele määranud kõrgema tasu, mis on kindlasti sealsele personalile motiveeriv.

6 KOMMENTAARID

guest
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
1 month ago

𝐕𝐚𝐚𝐝𝐚𝐭𝐞𝐬 𝐬𝐞𝐝𝐚, 𝐦𝐢𝐝𝐚 𝐋𝐚𝐚𝐧𝐞 𝐊𝐚𝐝𝐢 𝐫𝐚𝐚𝐝𝐢𝐨 𝐊𝐞𝐬𝐤𝐩ä𝐞𝐯𝐚 𝐬𝐚𝐚𝐭𝐞𝐬 𝐣𝐚𝐡𝐮𝐬, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐣ää𝐛 𝐦𝐢𝐧𝐮 𝐣𝐚𝐨𝐤𝐬 𝐤ü𝐥𝐥 𝐤ü𝐬𝐢𝐭𝐚𝐯𝐚𝐤𝐬, 𝐤𝐚𝐬 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐚𝐤𝐬 ü𝐥𝐝𝐬𝐞 ü𝐡𝐭𝐞 𝐫𝐚𝐯𝐢𝐚𝐬𝐮𝐭𝐮𝐬𝐭 𝐣𝐮𝐡𝐭𝐢𝐦𝐚.

𝐊𝐞𝐬𝐤𝐩ä𝐞𝐯𝐚 𝐬𝐚𝐚𝐭𝐞𝐬 𝐭õ𝐢 𝐭𝐚 𝐯ä𝐥𝐣𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐢𝐬𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐝𝐢, 𝐤𝐮𝐬 ü𝐡𝐞𝐥 𝐭𝐞𝐦𝐚 𝐭𝐮𝐭𝐭𝐚𝐯𝐚𝐥 𝐩𝐞𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐤𝐭𝐬𝐢𝐢𝐧𝐢 𝐬ü𝐝𝐚𝐦𝐞𝐩𝐮𝐮𝐝𝐮𝐥𝐢𝐤𝐤𝐮𝐬 𝐭𝐞𝐤𝐤𝐢𝐬. Ü𝐡𝐞𝐬𝐭 𝐤ü𝐥𝐣𝐞𝐬𝐭 𝐨𝐧 𝐥𝐚𝐮𝐬𝐞𝐞𝐡𝐢𝐭𝐮𝐬 õ𝐢𝐠𝐞, 𝐞𝐭 𝐩𝐞𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐤𝐭𝐬𝐢𝐢𝐧𝐢 𝐬𝐞𝐞 𝐣𝐮 𝐣𝐮𝐡𝐭𝐮𝐬. 𝐏𝐞𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐤𝐭𝐬𝐢𝐢𝐧𝐢 𝐯õ𝐢𝐛 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐞 𝐤𝐚 𝐚𝐮𝐭𝐨 𝐚𝐥𝐥𝐚 𝐣ää𝐝𝐚 𝐯õ𝐢 𝐯𝐢𝐡𝐦𝐚 𝐬𝐚𝐝𝐚𝐦𝐚 𝐚𝐬𝐮𝐝𝐚 𝐚𝐠𝐚 𝐬𝐞𝐞 𝐩𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢 𝐚𝐬𝐣𝐚 𝐢𝐯𝐚. 𝐀𝐬𝐣𝐚 𝐢𝐯𝐚 𝐨𝐥𝐢 𝐩𝐢𝐠𝐞𝐦 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞𝐬, 𝐞𝐭 𝐋𝐚𝐚𝐧𝐞 𝐧ä𝐠𝐢 𝐬ü𝐝𝐚𝐦𝐞𝐩𝐮𝐮𝐝𝐮𝐥𝐢𝐤𝐤𝐮𝐬𝐭 𝐤𝐮𝐢 𝐯𝐚𝐤𝐭𝐬𝐢𝐢𝐧𝐢 𝐤õ𝐫𝐯𝐚𝐥𝐭𝐨𝐢𝐦𝐞𝐭 𝐣𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐯ä𝐥𝐣𝐚𝐡õ𝐢𝐬𝐞 ü𝐡𝐞 𝐫𝐚𝐯𝐢𝐚𝐬𝐮𝐭𝐮𝐬𝐞 𝐣𝐮𝐡𝐢 𝐩𝐨𝐨𝐥𝐭 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐚𝐥𝐧𝐞. 𝐒𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐚𝐥𝐞 𝐭𝐚𝐡𝐚𝐤𝐬 𝐯𝐚𝐬𝐭𝐮 𝐤ü𝐬𝐢𝐝𝐚, 𝐞𝐭 𝐤𝐮𝐢 𝐩𝐚𝐥𝐣𝐮 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐬𝐞𝐝𝐚 𝐨𝐥𝐮𝐤𝐨𝐫𝐝𝐚 𝐮𝐮𝐫𝐢𝐭𝐢, 𝐞𝐭 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐬𝐮𝐤𝐨𝐡𝐭 𝐯õ𝐞𝐭𝐢? 𝐌𝐚 𝐞𝐢 𝐮𝐬𝐮 ü𝐥𝐝𝐬𝐞, 𝐞𝐭 𝐩𝐚𝐭𝐬𝐢𝐞𝐧𝐭𝐢 𝐤𝐮𝐬𝐚𝐠𝐢𝐥𝐭 𝐨𝐭𝐬𝐚𝐬𝐭 𝐮𝐮𝐫𝐢𝐭𝐢, 𝐥𝐢𝐡𝐭𝐬𝐚𝐥𝐭 𝐡õ𝐢𝐬𝐚𝐭𝐢 𝐭𝐮𝐥𝐞𝐦𝐮𝐬 𝐯ä𝐥𝐣𝐚 𝐣𝐚 𝐨𝐥𝐢𝐠𝐢 𝐤õ𝐢𝐤.

Jane Kanal
Jane Kanal
1 month ago
Vasta  Vahur

Pulli kaka

Covid 19
Covid 19
1 month ago

Vähemalt üks arst kes julgeb õelda tõde. Aga eks tõde olegi kõige hullem mis olla praegu saab.Vaktsiinikahjusid on liiga palju, et probleemi eirata. Olgem tänulikud, et meil on saarel inimesi kes riskivad oma nimega rääkides kuidas asjad on.

Vahur
Vahur
1 month ago
Vasta  Covid 19

𝐌𝐢𝐬 𝐬𝐞𝐞 𝐭õ𝐝𝐞 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐨𝐧? 𝐄𝐭 𝐭𝐚 𝐬𝐩𝐞𝐤𝐮𝐥𝐞𝐞𝐫𝐢𝐛 𝐯𝐚𝐤𝐭𝐬𝐢𝐢𝐧𝐢𝐤𝐚𝐡𝐣𝐮𝐬𝐭𝐮𝐬𝐢, 𝐨𝐥𝐠𝐮𝐠𝐢 𝐞𝐭 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞𝐤𝐬 𝐞𝐢 𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐢𝐭𝐭𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐠𝐢𝐬𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝐭𝐞𝐚𝐝𝐮𝐬𝐥𝐢𝐤𝐤𝐮 𝐚𝐥𝐮𝐬𝐭? 𝐋õ𝐩𝐞𝐭𝐚𝐠𝐞 𝐡ü𝐬𝐭𝐞𝐞𝐫𝐢𝐚. 𝐕𝐚𝐤𝐭𝐬𝐢𝐢𝐧𝐢𝐯𝐚𝐬𝐭𝐚𝐬𝐭𝐞 𝐥𝐨𝐨𝐠𝐢𝐤𝐚 𝐣ä𝐫𝐠𝐢 𝐞𝐢 𝐭𝐨𝐡𝐢 𝟏𝟎𝟎 𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐨𝐨𝐬𝐢 𝐬𝐚𝐚𝐧𝐮𝐝 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞𝐬𝐞𝐬𝐭 𝐥ä𝐡𝐢𝐚𝐚𝐬𝐭𝐚𝐭𝐞𝐥 𝐦𝐢𝐭𝐭𝐞 ü𝐤𝐬𝐤𝐢 𝐬𝐮𝐫𝐫𝐚 𝐯õ𝐢 𝐡𝐚𝐢𝐠𝐞𝐬𝐭𝐮𝐝𝐚, 𝐢𝐥𝐦𝐚 𝐞𝐭 𝐬𝐞𝐞 𝐨𝐥𝐞𝐤𝐬 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐚𝐦𝐚 𝐯𝐚𝐤𝐭𝐬𝐢𝐢𝐧𝐢𝐬ü𝐬𝐭𝐢 𝐬üü. 𝐒𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐬𝐮𝐤𝐨𝐡𝐭 𝐋𝐚𝐚𝐧𝐞 𝐩𝐨𝐨𝐥𝐭 𝐨𝐥𝐢 𝐢𝐤𝐤𝐚 𝐯ä𝐠𝐚 𝐞𝐛𝐚𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐚𝐥𝐧𝐞.

Vahurile
Vahurile
1 month ago
Vasta  Vahur

Aga vaata, meite Vahur teab umbestäpselt kuidas asjad just on.

vanamees
vanamees
1 month ago

aga nii, kui madis kallas siia ilmus, nii hakkas nakatumine uuesti üles minema !!!

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised