-1.5 C
Kuressaare
Kolmapäev, 1. detsember 2021

Judos ollakse jätkuvalt Eesti parimate seas

Saaremaa veteranjudokad Marko Kesküla ja Mario Väin esindasid väärikalt oma kodusaart läinud nädalavahetusel Tallinna lähistel Viimsi koolis toimunud Eesti judo meistrivõistlustel.

Algselt maikuus Narvas toimuma pidanud, kuid koroonaviiruse pärast oktoobrisse lükatud Eesti meistrivõistlustel võitis 42-aastane Kesküla veteranide kehakaalus kuni 90 kg hõbemedali ja samuti 42-aastane Väin teenis samas kaalus pronksi. Meistriks krooniti kuni 90-kiloste veteranide klassis Raul Maltsub Tallinnast.

„Huvitav oli end sellises vanuses proovile panna ja eks see koroonaviirus segas ka ettevalmistust kuigipalju,“ rääkis Väin Meie Maale. „Olime enne Markoga kohtunud kahel korral ja seis oli 1:1, nüüd siis läks Marko omavahelist mõõduvõttu 2:1 juhtima,“ lisas Väin.

„Maltsub oli juba mullu minust parem, ta on kuulunud ka Eesti koondisesse, kuid minu ja Mario vaheline matš oli sel korral Viimsis tõesti väga tasaväsine, sest veel viis sekundit enne lõpuvilet oli seis viigis, kuid just siis suutsin võiduheite sooritada,“ andis Keskküla Meie Maale omavahelise duelli kohta lühikese kommentaari.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised