-16 C
Kuressaare
Esmaspäev, 6. detsember 2021

Valimistulemused Saare maakonnas

Saaremaa vallavolikogu valimistulemused

 

13 KOMMENTAARID

guest
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
1 month ago

𝐄𝐠𝐚 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐦𝐢𝐝𝐚𝐠𝐢. 𝐇𝐚𝐤𝐤𝐚𝐦𝐞 𝐚𝐠𝐚 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐧ä𝐨 𝐯𝐚𝐬𝐭𝐮 𝐚𝐥𝐥𝐤𝐢𝐫𝐣𝐚𝐬𝐢𝐝 𝐤𝐨𝐠𝐮𝐦𝐚. 𝐕õ𝐢𝐧 𝐩𝐞𝐚 𝐩𝐚𝐤𝐮𝐥𝐞 𝐩𝐚𝐧𝐧𝐚, 𝐞𝐭 𝐧𝐞𝐢𝐝 𝐭𝐮𝐥𝐞𝐛 𝐫𝐨𝐡𝐤𝐞𝐦 𝐤𝐮𝐢 𝟏𝟎𝟒𝟎 𝐭𝐤.

Teine eesti
Teine eesti
1 month ago
Vasta  Vahur

Tumekirjased uudised põhjakihist!

eelmisele
eelmisele
1 month ago

Karm kui reaalsusega silmitsi seista ei suuda, memmedega samasse punti kuulnud rumal valija!

tühikargajatele
tühikargajatele
1 month ago
Vasta  eelmisele

Nimetada memmesid rumalateks on tüüpiline juurteta põhjakihi arusaam. Samas, kus kohast tuleb see teadmine, et just memmed keerasid nastipartei tulemuse tuksi!? See oli ikka kogu saarerahva tahe.

Vahur
Vahur
1 month ago

𝐕õ𝐢𝐤𝐬𝐢𝐝 𝐧𝐢𝐢 𝐚𝐬𝐣𝐚𝐥𝐢𝐤 𝐯ä𝐡𝐞𝐦𝐚𝐬𝐭𝐢 𝐨𝐥𝐥𝐚, 𝐞𝐭 𝐧𝐞𝐞𝐝 ü𝐤𝐬𝐢𝐤𝐮𝐝 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐦𝐢𝐬𝐤𝐥𝐢𝐩𝐢𝐝 ä𝐫𝐚 𝐯𝐚𝐚𝐝𝐚𝐭𝐚, 𝐦𝐢𝐝𝐚 𝐚𝐣𝐚𝐤𝐢𝐫𝐣𝐚𝐧𝐢𝐤𝐮𝐝 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐦𝐢𝐬𝐩ä𝐞𝐯𝐚𝐥 𝐒𝐚𝐚𝐫𝐞𝐦𝐚𝐚𝐥 𝐭𝐞𝐠𝐢𝐝.

𝐊𝐞𝐬 𝐨𝐥𝐢 𝐬𝐞𝐚𝐥𝐧𝐞 𝐭üü𝐩𝐢𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐣𝐚? 𝐈𝐤𝐤𝐚 𝐬𝐞𝐞 𝐬𝐚𝐦𝐚 𝐦𝐞𝐦𝐦. 𝐉𝐚 𝐤𝐞𝐝𝐚 𝐬𝐞𝐞 𝐦𝐞𝐦𝐦 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐬? 𝐈𝐤𝐤𝐚 𝐬𝐞𝐝𝐚 𝐬𝐚𝐦𝐚, 𝐤𝐞𝐝𝐚 𝐤𝐚 ü𝐥𝐞𝐣ää𝐧𝐮𝐝 𝟏𝟎𝟑𝟗 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞𝐬𝐭. 𝐎𝐧 𝐣𝐮 𝐚𝐦𝐦𝐮 𝐚𝐫𝐮 𝐬𝐚𝐚𝐝𝐚, 𝐞𝐭 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐡ä𝐝𝐚𝐩ä𝐭𝐚𝐤𝐚 𝐩𝐨𝐨𝐥𝐭 𝐞𝐢 𝐚𝐧𝐧𝐚 𝐡ää𝐥𝐭 ü𝐤𝐬𝐤𝐢 𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐦õ𝐢𝐬𝐭𝐮𝐬𝐥𝐢𝐤 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐞, ü𝐤𝐬𝐤𝐢 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐞, 𝐤𝐞𝐬 𝐨𝐧 𝐯𝐢𝐢𝐦𝐚𝐬𝐞𝐝 𝐧𝐞𝐥𝐢 𝐚𝐚𝐬𝐭𝐚𝐭 𝐤𝐨𝐡𝐚𝐥𝐢𝐤𝐤𝐮 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐢𝐭𝐢𝐤𝐚𝐭 𝐒𝐚𝐚𝐫𝐞𝐦𝐚𝐚𝐥 𝐣ä𝐥𝐠𝐢𝐧𝐮𝐝, 𝐤𝐞𝐬 𝐨𝐧 𝐧ä𝐢𝐧𝐮𝐝, 𝐦𝐢𝐝𝐚 𝐭𝐞𝐡𝐭𝐮𝐝 𝐣𝐚 𝐞𝐞𝐬𝐤ä𝐭𝐭- 𝐦𝐢𝐬 𝐨𝐧 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐦𝐚𝐭𝐚. 𝐍𝐞𝐢𝐝 𝐡ää𝐥𝐢 𝐚𝐧𝐧𝐚𝐯𝐚𝐝 𝐧𝐞𝐞𝐝, 𝐤𝐞𝐬 𝐨𝐧 𝟑 𝐚𝐚𝐬𝐭𝐚𝐭 𝐣𝐚 𝟏𝟏 𝐤𝐮𝐮𝐝 𝐦𝐚𝐠𝐚𝐧𝐮𝐝 𝐣𝐚 𝐬𝐞𝐞𝐣ä𝐫𝐞𝐥 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐦𝐢𝐬𝐤𝐮𝐮𝐥 𝐣𝐮𝐬𝐭𝐤𝐮𝐢 𝐧𝐚𝐠𝐮 𝐤𝐞𝐯𝐚𝐝𝐥𝐢𝐥𝐥𝐞𝐝 ü𝐥𝐞𝐬 𝐭ä𝐫𝐠𝐚𝐧𝐮𝐝, 𝐞𝐭 𝐞𝐧𝐧ä𝐞 𝐣ä𝐥𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐚𝐛 𝐤𝐞𝐝𝐚𝐠𝐢 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐦𝐚 𝐚𝐠𝐚 𝐤𝐞𝐝𝐚… 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐦𝐞 𝐧ä𝐨 𝐣𝐚 𝐬ü𝐦𝐩𝐚𝐚𝐭𝐬𝐮𝐬𝐞 𝐣ä𝐫𝐠𝐢. 𝐍𝐨 𝐢𝐝𝐢𝐨𝐨𝐭𝐬𝐮𝐬𝐞 𝐭𝐢𝐩𝐩 𝐣𝐮, 𝐤𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐥𝐞. 𝐊𝐮𝐢 𝐬𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐣𝐚𝐬𝐤𝐨𝐧𝐝 𝐫𝐮𝐦𝐚𝐥 𝐩𝐨𝐥𝐞, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐦𝐚 𝐞𝐢 𝐭𝐞𝐚 𝐤ü𝐥𝐥 𝐦𝐢𝐬 𝐨𝐧 𝐫𝐮𝐦𝐚𝐥𝐮𝐬𝐞 𝐬ü𝐦𝐛𝐨𝐥.

to eelmisele
to eelmisele
1 month ago
Vasta  eelmisele

Kuule, libapervert, kaua sa raatsid 100 erineva nime alt jaurata. Häirib hingerahu, et hääletasid jälle vale inimese poolt?

Valimisi võitiski tegelikult Eesti Konservatiivne Rahvaerakond, sest oluline on ka vaadata seda, palju muutus volikogu koosseis võrreldes eelmiste valimistega. Opositsioon ajabki asja totaalselt umbe, Madisepoiss tahab ükspäev uuesti minema joosta. Mitme kandidaadi tulemused olid liialdamata üle 10 (!) korda paremad kui 2017. aastal. Need liberaalnärud ju ainult kaotasid oma kohti. Inimestel on ikka haugimälu, uudiseid ei avata, aga kui tuleb hääletamine, siis ehe näide kuidas memmed ajavad Riigikogu valimistega segi, ütlevad et hääletavad IGA aasta ühe kandidaadi poolt. Selline lilla kamp on alati olnud kes kunagi sotsidele selga ei pööra. Ja kannatavad ka need kes soovivad muutusi. Argument näiteks on, et toetab kultuuri, aga kelle jaoks neid debatte tehti, teised siis ei toeta? Valetatakse iseendale, et ei hinda konservatiivseid väärtusi. Pluss jälgisin ka häälte lugemist reaalajas ja valimisliit kellel pole mingeid visioone ega selgroogu võitis ainult peale e-häälte tulekut.

Pilguse
Pilguse
1 month ago
Vasta  Vahur

Vahur, lubasid ju, et lähed ravile aga ikka reostad veel siin!

valija
valija
1 month ago

Seda monstrumvalda ja selle juhtimist oleme näinud tervelt neli aastat ja muudatusi oodata on mõtetu. Kuhu siis see vald tüürib on teadmata, pidavat selguma rehvide jutunurgast peale koalitsiooni lepingut. Nii, et, kes te seda vana pildigaleriid valisite, siis oodake veel neli aastat, saate teada mida selle aja jooksul korda saadeti. Ehk on selle aja peale kesklinnast lagunevad kivid kokku korjatud ning ilus sile asfalt paigaldatud!

Lucinus Luumurd
Lucinus Luumurd
1 month ago
Vasta  valija

Sellise koalitsiooniga, mida kokku panna plaanitakse, tüürib Saaremaa vald mädasohu.

silgusoolikas
silgusoolikas
1 month ago

Eriti veel koos selle kilumehega.

valija
valija
1 month ago

Saarte Hääles Mihkel Undrest ütleb, et EKRE ja Isamaaga koostööd ei näe, siis küsiks, selliste haledate kohtadega, moida Keskerakond valimistel saavutas, siis kas teised seda koostööd näevad. Mandaat kuidagi väga lahja!

Silgu Silm
Silgu Silm
1 month ago
Vasta  valija

Küllap jäi seekord kiludest väheseks, et head mandaati saada.

Aap
Aap
1 month ago
Vasta  Silgu Silm

Tahan nikku!!!!!

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised