3.9 C
Kuressaare
Teisipäev, 25. jaanuar 2022

JUHTKIRI – Meri on ja jääb

21 aastat tagasi detsembris omanimelise tervisekeskuse avamisel kõneles president Meri, et Saaremaa on nagu loodud ühe uue tööstuse, nimelt turismitööstuse rajamiseks. Samas avaldas ta kahtlust, et niipea kui hinnavahe Tallinna ja Helsingi vahel ühtlustub, on Eesti turismitööstus tõenäoliselt väga raske probleemi ees, mistõttu peaksime palju suurema perspektiiviga mõtlema selle ainulaadsele rollile, mida Eestis etendavad Eesti saared. Ta tuletas meelde, et Saaremaal oli kunagi oma otseliin Riia, Peterburi ja Helsingiga ning rõhutas, et otseliini Saaremaalt Soome ja Rootsi on vaja ka täna.
Muidugi ei osanud isegi tema ette näha kõike seda, millega me teist aastat rinda pistame ning millel on turismitööstusele laastavad mõjud. Seda enam leiavad kinnitust president Meri toona öeldud sõnad, et Jumal ja saatus on Saaremaale andnud ühe erilise asendi, ühed erilised inimesed.

Just inimesed, kes kõigest hoolimata pingutavad täna selle nimel, et sektor kokku ei kukuks, on loovad, innovaatilised ning usuvad ja investeerivad tulevikku.

20. oktoober 2021

2 KOMMENTAARID

guest
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vahur
Vahur
3 months ago

𝐉𝐮𝐬𝐭, 𝐌𝐞𝐫𝐢 𝐨𝐥𝐢 𝐭𝐨𝐥 𝐡𝐞𝐭𝐤𝐞𝐥 𝐭𝐚𝐫𝐤, 𝐭𝐞𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐞𝐭 𝐄𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐣𝐚 𝐧𝐚𝐚𝐛𝐞𝐫𝐫𝐢𝐢𝐠𝐢𝐝 𝐥ä𝐡𝐢𝐚𝐣𝐚𝐥 ü𝐡𝐭𝐞 𝐭𝐨𝐫𝐞𝐝𝐚𝐬𝐬𝐞 𝐥𝐢𝐢𝐭𝐮 𝐤𝐮𝐮𝐥𝐮𝐦𝐚 𝐡𝐚𝐤𝐤𝐚𝐯𝐚𝐝 𝐣𝐚 𝐬𝐞𝐞𝐥ä𝐛𝐢 𝐡𝐢𝐧𝐧𝐚𝐭𝐚𝐬𝐞 𝐭𝐮𝐫𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐒𝐚𝐚𝐫𝐞𝐦𝐚𝐚𝐥𝐭 𝐦𝐢𝐧𝐞𝐦𝐚 𝐩𝐞𝐥𝐞𝐭𝐚𝐦𝐚 𝐚𝐬𝐮𝐛.

𝐑𝐮𝐦𝐚𝐥𝐚𝐝 𝐨𝐥𝐢𝐝 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐯𝐢𝐬𝐢𝐨𝐧ää𝐫𝐢𝐝, 𝐤𝐞𝐬 𝐬𝐢𝐢𝐧 𝐬𝐚𝐣𝐚𝐧𝐝𝐢 𝐚𝐥𝐠𝐮𝐬𝐞𝐬 𝐧𝐞𝐢𝐝 𝐬𝐩𝐚𝐚𝐬𝐢𝐝 𝐬𝐮𝐮𝐫𝐞 𝐡𝐨𝐨𝐠𝐚 𝐞𝐡𝐢𝐭𝐚𝐦𝐚 𝐡𝐚𝐤𝐤𝐚𝐬𝐢𝐝. 𝐍𝐞𝐦𝐚𝐝 𝐞𝐥𝐚𝐬𝐢𝐝 𝐚𝐢𝐧𝐮𝐥𝐭 𝐡𝐞𝐭𝐤𝐞𝐬. 𝐀𝐠𝐚 𝐧𝐚𝐠𝐮 𝐧ä𝐡𝐚, 𝐬𝐢𝐢𝐬 𝐩𝐨𝐥𝐞 𝐤𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐞𝐦𝐞 𝐤𝐮𝐢 𝐤𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭𝐮𝐮𝐫𝐢 𝐩𝐨𝐥𝐞. 𝐀𝐥𝐚𝐭𝐢 𝐨𝐧 𝐯õ𝐢𝐦𝐚𝐥𝐮𝐬 𝐫𝐚𝐡𝐚 𝐥𝐮𝐧𝐢𝐝𝐚 𝐧ä𝐢𝐭𝐞𝐤𝐬 𝐯𝐚𝐥𝐥𝐚𝐥𝐭 𝐯õ𝐢 𝐥𝐚𝐮𝐬𝐚 𝐫𝐢𝐢𝐠𝐢𝐥𝐭. 𝐎𝐬𝐚𝐯𝐚𝐦𝐚𝐝 𝐧ä𝐩𝐮𝐝 𝐨𝐧 𝐣𝐮𝐛𝐚 𝐞𝐧𝐝 𝐄𝐀𝐒𝐢 𝐣𝐚 𝐏𝐑𝐈𝐀 𝐫𝐚𝐡𝐚𝐝𝐞𝐠𝐚 𝐦𝐞𝐬𝐢𝐬𝐞𝐤𝐬 𝐭𝐞𝐢𝐧𝐮𝐝. 𝐄𝐥𝐮 𝐥ä𝐡𝐞𝐛 𝐞𝐝𝐚𝐬𝐢.

Pilguse
Pilguse
3 months ago

Ai, ai Vahur, sa ju lubasid arsti juurde minna ja rohud unustasid samuti võtmata!

12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised